Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti - diskuze na toto téma
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s touto krabičkovou dietou, na jak dlouho jste si ji objednávaly a za jakou dobu byl vidět výsledek? Zajímá mě i jak jste byly spokojené s jídlem a doručováním, děkuji za informace.

Ája | 23.1.2024 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Ahoj, aktuálně krabičky od Zdravého stravování mám, začala jsem na začátku ledna, takže mám čerstvé informace, vybrala jsem si jejich program Fit, který mi poradila kamarádka, která od nich tento program má půl roku. Já mám zatím úbytek 4 kg. Objednala jsem na dva měsíce, tak věřím, že cíle zhubnout 8-9kg dosáhnu. Co se týká rozvozu vše funguje jak řekla paní na lince, řidič jezdí skoro ve stejnou dobu, jen jednou se stalo, že měl menší zpoždění kvůli počasí. Jinak jídlo je chutné a čerstvé, na všem jsem si zatím pochutnala.

Odpověď
Sandra | 30.1.2024 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Máš teda hezký úbytek na váze, mě by čtyři kila úplně stačily ke spokojenosti a myslím si, že když ti to tak jde pěkně dolů, tak vysněné váhy docílíš.

Odpověď
Liběna | 27.6.2024 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ájo, keto jsem měla měsíc a to se mi podařilo sundat necelých 6 kg, pak na fitu jsem zhubla zbytek, pochutnala jsem si jak na keto, tak na fit, který odebírám stále. Zvykla jsem si na jídla a šetří mi to čas, jsem s nimi spokojená.

Odpověď
Zuzana | 1.4.2025 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Program Keto je na sundání prvních kil super, protože tam je efekt snižujícího se čísla na váze během pár dní. Mě se na Keto programu podařilo za 2 měsíce zhubnou 8,5 kila. Jsem spokojená, jídla jsou zajímavá, dobře dochucená a porce dostatečně velké.

Odpověď
Jíťa | 31.1.2024 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, můj cíl je deset kg, chci mít váhu jakou jsem měla před třemi roky, cítila jsem s méně kg líp, teď jsem taková rozkydlá a nelíbím se sama sobě. Před dvěma týdny jsem začala s krabičkovou dietou keto, kterou jsem objednala u Zdravého stravování a zatím jsem s doručeným jídlem spokojená. Snižování váhy jde pomalu, ale jistě.

Odpověď
Marta | 14.3.2024 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě se na programu keto hublo docela rychle, už po dvou týdnech jsem měla volnější kalhoty a nepřipadala jsem si tak těžkopádná. Co mě překvapilo, že jsem neměla hlad a ani chutě na brambůrky nebo zmrzlinu.

Odpověď
Leona | 4.4.2024 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tento program je určený na hubnutí, já na něm začínala a úspěšně jsem sundala kila, která jsem chtěla. A ty chutě jsem teda měla, ale odolala jsem, otestovala jsem svoji vůli a můžu říct, že jsem sama na sebe hrdá, že jsem to vydržela si nedat. Na krabičkové dietě jsem dlouho a s novým tělem bez nadbytečných kil jsem spokojená.

Odpověď
Zuza S. | 16.4.2024 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Zkušenost s krabičkovou dietou mám zatím krátkou, jsem na ní měsíc, jsem spokojená jak se mi snižuje váha a chutě mě zatím nepřepadají, to mám právě strach z léta kdy na každém rohu stánek se zmrzlinou, kterou úplně zbožňuji a nedat si bude pro mě velká zkouška.

Odpověď
Iveta | 23.5.2024 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Někomu ke snížení váhy stačí měsíc někomu víc, mě to trvalo necelé tři měsíce dostat se na číslo na váze, tak abych byla na sebe hrdá a pyšná, pak byla druhá stránka udržet váhu, tam kde je. Na krabičkové dietě jsem stále, protože mi vyhovuje složení jídelníčku a ten komfort co mi to dává.

Odpověď
Emily | 19.6.2024 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Souhlasím, jedna věc je dostat na číslo a pak ho udržet. Krabičkovou dietu program Keto jsem vyměnila za Fit plus a s tím se mi udržet číslo na váze daří bez velkých obtíží.

Odpověď
Ivanka | 16.8.2024 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Keto mám vyzkoušeno taky a za mě nej dietní stravování co jsem kdy měla. Kila šla dolů rychle a váhu držím už půl roku na stejném čísle.

Odpověď
Pavla | 6.2.2024 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krabičková dieta je fajn a hlavně si ji můžeš uvařit i doma a tolik neutrácet.

Odpověď
Žaneta | 7.2.2024 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jako ano můžeš si ji uvařit, ale třeba v mém případě kdy jsem sama se mi nevyplatí si vařit a hlavně nechci jíst dva nebo tři dny stejné jídlo. Objednávaná krabičková dieta u Zdravého stravování ti dá každý den variaci a jídla se neopakují, proto se dá držet neomezeně dlouho. Navíc u nich máš na krabičce přesně danou výživovou hodnotu v kJ a to se ti při domácí výrobě bude horko těžko přesně počítat a ještě to bude opruz.

Odpověď
Anna | 27.2.2024 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, zkoušela jsem to podle knížky receptů, ale jak píšeš nevěděla jsem kolik přesně kJ jím, no po týdnu jsem to vzdala. Neskutečné množství času co jsem strávila při shánění potravin a pak u vaření a krabičkování. Krabičkovou dietu jsem si u nich objednala rovnou na celý měsíc a objednávku vždy jen prodloužím. Tato služba mi vyhovuje a můžu víc času věnovat něčemu smysluplnějšímu.

Odpověď
Nina | 29.4.2024 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje řeč, raději si zaplatím službu navaření a doručení a já mám alespoň víc časového prostoru si vymyslet aktivitu, která bude prospěšná pro moje zdraví a váhu. Zdravé stravování mi vozí jídlo domů a když se náhodou s pánem nepotkáme, tak už máme domluvu, že mi jídlo nechá na klice u bytu.

Odpověď
Lenka H. | 11.6.2024 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já pozorovala úbytek na váze už po týdnu a objednávala jsem krabičky keto dva měsíce. Na hotová jídla jsem tak zvykla, že jsem si objednala na další dva měsíce fit plus. Z jídel jsem nadšená a na léto u vody v plavkách připravená.

Odpověď
Štěpánka | 16.6.2024 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, můžeš mi prosím tě napsat co třeba v tom jednom dni je za jídla? Docela mě to zajímá. díky

Odpověď
Šmídová L. | 31.7.2024 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky se mi s krabičkami podařilo zhubnou do plavek, za necelé dva měsíce na programu Keto jsem o 4 kg lehčí a je to vidět, při mé malé výšce je každé kilčo poznat. Objednávku jsem si prodloužila, protože bych ještě 2 Kg dolů chtěla, pak budu spokojená.

Odpověď
Karina | 9.10.2024 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty další dvě kila dáš dolů určitě, stravování keto je v tomto velmi dobrý pomocník, já tak taky začínala s hubnutím. Co bych ti poradila, začít třeba s procházkami nebo chůzí do schodů, pohybem hubnutí podpoříš a uvidíš, že budeš mít ze sebe i lepší pocit a zlepšenou fyzičku.

Odpověď
Jana | 23.10.2024 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně tak, když spojíš krabičkovou dietu s aktivitou, tak jsou výsledky mnohem lepší. Navíc při pohybu se uvolňují endorfiny a to je hormon štěstí, takže budeš mít lepší náladu i postavu.

Odpověď
Magda | 20.11.2024 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dieta od Zdravého stravování recenze a zkušenosti
Jani, tak jsem nad sportem nikdy nepřemýšlela, že budu díky němu šťastnější, teda skrz ten hormon co se uvolňuje, každopádně na tom něco bude, protože je mi po cvičení vždy lépe, i když byl den blbec v práci. Zkušenost se Zdravým stravováním mám dlouhou, beru opakovaně několik let, neobjednávám vkuse, ale občas, třeba na dva tři měsíce, když si chci na zdravém jídle pochutnat a nejíst to co si chystám stále dokola. Objednávám buď protein nebo fit, ty patří k mým oblíbeným stravovacím programům.

Odpověď
Petra | 27.11.2024 11:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na krabičkové dietě jsem úbytky na váze pozorovala už během konce prvního týdne, kdy se váha začala posouvat dolů. Za 2 měsíce co jsem byla na ketostravě jsem zhubla 9,5 kg. Takže směle do toho, není nic lepšího než vidět se v zrcadle o několik kil lehčí.

Odpověď
Eva | 24.1.2025 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
První pokroky na váze jsem pozorovala po prvním týdnu a bylo to hodně motivující dál v krabičkách pokračovat. S Keto programem jsem zhubla během prvního měsíce přes 6 kilo, ale cíl byl 10 kilo, takže jsem objednávku prodloužila. No, na 8 kilech jsem se zastavila, proto jsem začala s pilates. Chtěla jsem se i zpevnit ne jen zhubnout. Svého cíle jsem dosáhla po dvou měsících. S krabičkovou dietou jsem byla velmi spokojená, proto jsem si objednala i teď po novém roce, dostala jsem totiž dárkový poukaz od manžela, tentokrát jsem vybrala program Fit a zatím se jeví jako chutný.

Odpověď
Andrea | 26.2.2025 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje zkušenost je velmi podobná, hubnutí šlo dobře a pak se váha stopla, měla jsem nápad, že když začnu jíst míň (že vynechám snídani), tak budu zase hubnout, ale raději jsem zvolila možnost, že se budu víc hýbat a nemusím se ochudit o jídlo. Navíc ta pravidelnost mi vyhovuje. Váhu mám ideální a dosažení nebylo jednoduchý, proto si ji chci za každou cenu udržet a krabičkovou dietu objednávám dál a pohyb mi dělá dobře na psychiku.

Odpověď
Karolína | 13.5.2025 15:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je všeobecně známý fakt, že pohyb a strava mají vliv na náladu. Byla jsem ze své postavy frustrovaná a zaháněla to ještě nezdravým jídlem a bylo mi vlastně ještě hůř. Pak přišel zlom, kdy jsem někoho poznala a chtěla jsem se mu líbit a nebýt pořád tak negativní a nespokojená, proto jsem začala s krabičkovou dietou a pravidelným pohybem a změna na postavě, váze a náladě se brzy dostavila také. Do stavu jako jsem byla před rokem už se dostat nechci a díky zdravým jídlům v krabičkách jsem přišla na jiné chutě a sport si nyní užívám i s partnerem, který je hodně sportovně založený.

Odpověď
Linduše | 26.6.2025 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo s náladou souvisí a je dobře, že sis to uvědomila a že máš i parťáka na sport, mě ke sportu stačí pes :-) Krabičkovou dietu mám, protože mne vaření nebaví a tím, že nikomu jinému nevařím, tak si můžu dovolit za sebe utratit větší částku a nemít z toho mráčky na duši. Sport a zdravé, chutné jídlo vykouzlí úsměv každému, teda u mě to tak je :-)

Odpověď
Rieška | 12.3.2026 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám dobrou zkušenost s krabičkovou dietou Pro diabetiky, i s cukrovkou se dá dobře najíst a můžu tak pozitivně ovlivnit svoji váhu.

Odpověď
Zuzka | 24.3.2026 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je super. Myslím, že spousta lidí má pocit, že s cukrovkou je stravování hodně omezené a složité, ale přesně takové zkušenosti ukazují, že to jde zvládnout mnohem lépe, než si člověk na začátku myslí. Krabičková dieta Pro diabetiky mi dává smysl hlavně v tom, že člověk má jistotu správně nastaveného jídelníčku a nemusí pořád přemýšlet, co může a co už je nad limit. Navíc pravidelnost a vyváženost jsou v tomhle případě opravdu klíčové, a to se s hotovým jídlem dodržuje mnohem snadněji. Je fajn, že ti to pomáhá i s váhou, to je podle mě velký bonus, protože u diabetu jde ruku v ruce nejen o hladinu cukru, ale i celkový životní styl. A když se podaří spojit zdravé stravování, jednoduchost a ještě viditelné výsledky, tak to má opravdu smysl. Přesně takové příspěvky můžou pomoct i dalším lidem, kteří třeba váhají, jestli do toho jít.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné