| Jak předejít inkontinenci v těhotenství? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, mám asi 2 měsíce po porodem a jsem starší prvorodička, proto se obávám možné inkontinence. Máte někdo zkušenost? Jak tomu předejít už teď? Helena | 21.1.2024 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak předejít inkontinenci v těhotenství?Zdravím, já jsem právě potíže po porodu s inkontinencí měla a zafungoval mi až balónek Aniball INCO. Je to super věcička, je potřeba se u cvičení s ním maximálně soustředit a zapojit jak tělo, tak i mysl. Výsledky se ale dostavily fakt rychle a můžu ho vřele doporučit. A co vím, mají Aniball, který se dá používat i v těhotenství, to jsem já ale před tím nevěděla. Odpověď Helena | 21.1.2024 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak předejít inkontinenci v těhotenství?Zdravím, já jsem právě potíže po porodu s inkontinencí měla a zafungoval mi až balónek Aniball INCO. Je to super věcička, je potřeba se u cvičení s ním maximálně soustředit a zapojit jak tělo, tak i mysl. Výsledky se ale dostavily fakt rychle a můžu ho vřele doporučit. A co vím, mají Aniball, který se dá používat i v těhotenství, to jsem já ale před tím nevěděla. Odpověď Tamara | 24.1.2024 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak předejít inkontinenci v těhotenství?Moc děkuji za komentář - napíšete prosím, kde bych o něm našla detailnější informace a případně ho mohla i objednat. Odpověď Helena | 26.1.2024 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak předejít inkontinenci v těhotenství?Tady máte odkaz na stránky, kde najdete všechny důležité informace, včetně návodu, jak s ním správně cvičit a dá se tam i objednat www.aniball.cz/aniball-inco-pouziti Odpověď |