Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kolagen - zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kolagen - zkušenosti - diskuze na toto téma
Dobrý den, máte prosím někdo pozitivní zkušenost s užíváním kolagenu? Chci ho vyzkoušet už dlouho, dost se na internetu chválí.

Milada | 22.1.2024 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen - zkušenosti
Určitě ho zkuste, sama ho užívám několik let a opravdu pro ženy není nic lepšího.

Odpověď
Pavlína | 24.1.2024 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kolagen - zkušenosti
Je to fakt, mám podobnou zkušenost. Ale je důležité je si kolagen dobře vybrat, aby byl co nejúčinnější a taky chuťově dobrý. Proto jsem sáhla po OrcaCollagenu a tomu jsem věrná už víc než rok. Má fakt spoustu benefitů, které na sobě vidím a to mě prostě baví. Ať už to je účinek na vrásky, které nejen, že nepřibývají, ale taky se netvoří nové a ty stávající se krásně vyhladily, ale taky na vlasy, nehty, klouby, no je toho hodně :) Super mají vymyšlené i členství, kde máte automatickou objednávku, slevu na kolagen, zdarma dopravu, zase je toho spoustu. Mrkněte na jejich stránky, najdete tam všechno důležité.

Odpověď
Bára | 27.1.2024 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kolagen - zkušenosti
Teď jste mě teda navnadila, hned jdu mrknout na jejich stránky a objednávat :)

Odpověď
Lucka | 25.1.2024 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen - zkušenosti
Objednávám si tady https://www.notino.cz/lekarna/kolagen/. Mají tam dobrý výběr a vícero značek za nízké ceny. Mě osobně se do toho moc investovat nechce, protože si myslím že je to stejně většinou jen marketing. Ale funguje to a určitě je fajn kolagen doplňovat.

Odpověď
Linda | 28.1.2024 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen - zkušenosti
Jestli chcete něco co opravdu pleť zpevní a omladí tak určitě koukněte na Nezestarni.cz. Používám od nich živý kolagen Face a kolagen Invita skin beauty a je to bezkonkurenční a navíc čistě přírodní :) dokonce mi to pomohlo i na klouby a zmizely mi i jizvičky po akné :)

Odpověď
NelaP | 31.1.2024 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pání tak to zní skvěle, moc se mi líbí, že je to přírodní. Hned to zkouším objednat děkuju za super tip :-)

Odpověď
Laura | 31.1.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen - zkušenosti
A kosmetiku používáte jakou pro udržení elasticity pleti?

Odpověď
Nela | 15.2.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně hodně vyhovuje česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ získala dokonce i ocenění a je vážně hodně účinná, mám díky ní pleť hezky pevnou a vyhlazenou a je vhodná i na citlivou pleť, protože je bez parfemace

Odpověď
Martina | 4.11.2025 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen - zkušenosti
Poslední měsíce jsem řešila bolesti kloubů a nechuť k pohybu. Věděla jsem, že musím začít něco dělat, ale chyběla mi motivace. Pak jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-titanova-s-kovovym-reminkem/ a všechno se změnilo. Hodinky mě denně motivují, sledují moje aktivity a já vidím v mobilu, jak se zlepšuji. Díky tomu mám chuť chodit, cvičit a prostě se hýbat. Cítím, že tělo mi za to děkuje – klouby nebolí a celkově se cítím zdravější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné