Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Lupy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lupy - diskuze na toto téma
Ahoj, kdo jste se taky potýkal s lupy a nedařilo se vám jich zbavit, můžete prosím sdílet zkušenosti co vám nakonec pomohlo? Četla jsem o vyšetření vlasové pokožky, byl jste na tom někdo?

Jarka | 8.2.2024 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
Na vyšetření jsem nebyla, takže nemůžu soudit. Já jsem se spíš začala zajímat co to způsobuje a jaká kosmetika je vhodná. Přešla jsem na značku Khadi, která má přírodní kosmetiku s Ajurvédskou recepturou. Vlasy jsem si začala foukat po každém umytí a s lupy mi to velmi pomohlo.

Odpověď
Andri | 16.2.2024 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lupy
Prosím tě ta ajurvédská receptura je co vlastně? A vysoušení vlasů přece není dobré nebo ano? Jaký přípravek jsi od nich začala požívat?

Odpověď
Jarka | 28.2.2024 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lupy
Tento šampon https://www.khadi.cz/khadi-elixir-sampon-neem-balance-200-ml, pak i stejný vlasový olej, jen kondicionér mám Kokos Shikakai. :) Jinak ajurvédská receptura se po tisíce let používá na harmonii mysli, duše a těla. Používají se tam léčivé rostliny a bylinky. Vše mají hezky popsáno na svých stránkách. :) A jinak ano fén je nutný hlavně na pokožku hlavy, délky fénovat nemusíš, ale pokožka by neměla být vlhka/mokrá, ale vysušená jinak se tvoří lupy, plísně a podobné nepěkné věci.

Odpověď
Magda | 18.2.2024 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
To asi myslíš trichologické vyšetření, tím právě zjistí co to způsobuje a můžou to díky tomu efektivně řešit. Dělají to na https://www.clinicalhair.cz/ mají více poboček. Já jsem u nich byla v Brně a jsou tam perfektní :-)

Odpověď
kaja | 26.4.2024 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lupy
to by mě taky zájimalo. holky měly ted u nás vši a těch jsme se sice zbavily,ale mají podrážděnou pokožku a plnou hlavu zase lupu pro změnu a tmavých vlasech to jen svítí

Odpověď
Erika Benda | 28.4.2024 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lupy
a co vám na ně zabralo? my se s nima ted pereme

Odpověď
kaja | 29.4.2024 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lupy
klasika paranit a vyčesávat, ale je to teda zásah na kůži jak se to v tom meje pořád dokola

Odpověď
kokina | 30.4.2024 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Lupy
zkuste tuhle masku https://www.notino.cz/beauty-jar/scalp-culture-peelingova-maska-na-vlasy-a-vlasovou-pokozku/ zklidní pokožku právě třeba po všich nebo barvení vlasů a na lupy je topka nizoral

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné