Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vrásky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vrásky - diskuze na toto téma
Ahoj holky, co se vám osvědčilo na vrásky, jakou kosmetiku používáte a doporučili byste?

Kača | 31.1.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Taky by se mi hodila rada, mám problematickou pleť takže najít něco hydratačního co pomůže s vráskama a neucpává póry je celkem problém...

Odpověď
Anet | 31.1.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Já bych chtěla zkusit nějaký doplněk stravy pro mladistvější pleť, tak jestli máte něco vyzkoušené budu ráda za tipy :-)

Odpověď
Bibuska | 8.2.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
ahoj já jsem na vánoce dostala tohle serum s hadím jedem https://www.greenidea.cz/pece-o-ocni-okoli/60496-hyaluronove-serum-s-hadim-jedem a za mě skvělá věc! těch očních krémů jsem už zkusila dost a tenhle zatím vede, opravdu vidím změny a plet je mladistvější svěží, tak posílám tip :)

Odpověď
Laura | 15.2.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Mně moc vyhovuje česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ mám taky problematickou pleť 30+ a perfektně mi tahle kosmetika sedí, pomohla mi s akné i vráskama. Obzvlášť doporučuju krém Retouch, sérum Crosslinked a intenzivní peptidovou kúru Pro01

Odpověď
Kamila Nov | 15.2.2024 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Já teď používám anti-age sérum s živým kolagenm a dračí krví https://nezestarni.cz/e-shop/zivy-kolagen/inventia/anti-age-serum-s-zivym-kolagenem-a-draci-krvi-triple-helix-formula-50ml.html a mám pocit, jakobych byla na nějakém zákroku, protože mi to úžasně zpevnilo pleť, ani tomu nemůžu věřit :-) všimlo si toho i okolí a já jsem z toho nadšená. Četla jsem o tom, doporučuje ho i pan docent Měšťák, což je přední plastický chirurg, tak jsem si řekla, že to zkusím zvlášť když to je přírodní, ale až takové výsledky jsem opravdu nečekala :-)

Odpověď
Sabča | 20.2.2024 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
ahoj, já mám moc ráda značku La Daume, krásně se vstřebává, plet je znatelně hebčí a jemnější i vůně je pěkná, sice taková těžší,ale to mám ráda, zamilovala jsem si to

Odpověď
Katy | 21.2.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vrásky
ano, ta je luxus, vyplatí se investovat do téhle péče ... používám od nich i podkladovou bázi pod make up a drží neskutečně. A musím i pochválit to, že plet není večer unavená, vysušená, ale je pořád vyživená a svěží, ten rozdíl od levnějších značek je znatelný

Odpověď
Eri | 20.5.2024 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
no já už nevím co, plet mám čím dál horší. dělá se mi akné, špatně se hojí. pak se mi dělají jizvičky a čelo mám zase naopak vysušené

Odpověď
K.N | 21.5.2024 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vrásky
a nemáš nějakou intoleranci na lepek? u mě se to tak projevovalo

Odpověď
sabka | 25.5.2024 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vrásky
koukni na chromozoom tam dělají obsahlé dna testy a zjistí ti intolerance i predispozice co máš a zjistí i jakých vitaminu máš nadbytek a které naopak doplnit. za mě skvělá věc. vše máš přehledně v apce, ym si tak s manželem dělali kompletní rozbor

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné