Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti - diskuze na toto téma
Ahoj, moc bych si přála být bez brýlí a čoček, zvažuji operační zákrok na oční klinice v Horních Počernicích a zajímají mě vaše zkušenosti jak s klinikou tak operací. Co bych taky ještě potřebovala vědět na jak dlouho si mám zařídit volno nebo se dává na tyto operace neschopenka? Všem děkuji za informace a zkušenosti.

Dana | 13.2.2024 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti
Ahoj, operaci očí jsem měla před dvěma roky na klinice v Horních Počernicích, dělali mi relex smile. S neschopenkou neporadím, protože jsem se o to ani nezajímala, měla jsem v práci naplánované volno na celý týden. Po operaci jsem viděla dobře druhý den, neměla jsem žádné nežádoucí projevy, dodnes vidím pořád dobře.

Odpověď
Daniela K. | 28.2.2024 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti
Taky jsem po relexu, kdy mi odstranili 4 a 4,5 dioptrie. S viděním jsem od té doby spokojená, spíš jsem měla jít dříve a nevyčkávat, ono čím vyšší věk, tím můžeš mít problém s možnostmi ohledně zákroku.

Odpověď
Veronika | 2.5.2024 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti
Souhlasím, moc nevyčkávat, protože já právě byla ve ,,vyšším" věku a i doktor říkal, že jsem na takové pomyslné hranici, kdy mi relex smile může udělat. Jasně, že s tím souvisí i přidružené další vady jako astigmatismus a další . Mě operoval doktor Havránek a z jeho přístupu jsem byla nadšená, je to odborník na pravém místě.

Odpověď
Lucie | 21.5.2024 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Laserová operace očí - Oční klinika Horní Počernice zkušenosti
Mě operoval jiný lékař než tebe, ale přístup měl taky moc dobrý. Z operace jsem měla trochu nervíky, ale měla jsem štěstí i na fajn sestru, která se mi věnovala a dostala do klidu.

Odpověď
Valerie | 14.3.2024 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem po operaci nitroočních čoček, kvůli vysokým dioptriím jsem na výběr moc nedostala. Operace byla sice dražší, ale za ten pocit vidět bez brýlí to stálo. Já nemocenskou měla na měsíc, kvůli rizikové práci, aby se mi oči dobře zhojily a mozek si na nové vidění zvykl.

Odpověď
Natálie | 26.3.2024 08:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Implantaci čoček mi dělali taky, prvních pár dní mě trochu bolela hlava, ale po pár dnech se to srovnalo. Jak jsi psala - hlava si na nové vidění musí zvyknout, tak u mě to bylo podobné.

Odpověď
Iva | 2.4.2024 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem po relex smile, mám pro oči nenáročnou práci, ale i tak jsem si vzala volno na týden, to by pro mě nemocenka neměla smysl na tak krátkou dobu, alespoň jsem si vybrala loňskou dovolenou :-) V Počernicích jsem byla s operací spokojená, doktor milý a ochotný.

Odpověď
Štěpánka | 9.4.2024 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ivo, jsem po relexu dva roky a v práci jsem si vzala home office na tři dny, bohatě to stačilo a nemusela jsem čerpat dovolenou, viděla jsem druhý den dobře, tak i práci jsem si udělala, tak jak bylo potřeba. Jsem ráda, že se dá laserem a bez bolesti docílit ostrého a dobrého vidění.

Odpověď
Nikol | 30.5.2024 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, vyřešila jsem to podobně, vzala jsem home office, naštěstí v práci s tím nebyl problém, dokonce šéf říkal, že kdyby náhodou bylo potřeba zůstat dýl doma, že stačí jen zavolat. Jen do počítače jsem se nedívala asi čtyři dny, abych dala očím možnost se srovnat po zákroku. Na klinice mi dali tolik doporučení co po operaci dělat a nedělat, že jsem vše odkývala a doma poctivě dodržovala.

Odpověď
Alice V. | 11.6.2024 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla jsem před rokem na výměně čoček a jsem s viděním spokojená. Dobrý pocit k nezaplacení.

Odpověď
Míša | 23.7.2024 12:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Po této operaci jsem rok a byla jsem měsíc doma, protože mám prašné a namáhavé zaměstnání. Odstraněno přes 7 dioptrií a jak píšeš - dobrý pocit k nezaplacení jak dobře od operace vidím.

Odpověď
Anežka H. | 4.7.2024 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oči mi operovali asi před deseti lety, s ostrostí vidění jsem dodnes spokojená, kdyby bylo přede mnou ještě jednou takové rozhodnutí, tak bych neváhala a šla, hodně se mi tím zjednodušil život nejen při sportu, ale i v běžném životě.

Odpověď
Ivana Kalusová | 31.7.2024 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máš pravdu, laserová operace hodně zjednoduší život, to neustálé hledání brýlí, abych mohla něco udělat mě pěkně štvalo, operace byla pro mě vysvobození z tohoto kolotoče s brýlemi a dodnes jsem ráda, že jsem se nenechala od nikoho odradit.

Odpověď
Petra | 15.8.2024 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, hledání brýlí po kabelce, v autě nebo doma, když se chtěl člověk na něco podívat nebo si něco rychle přečíst, taky jsem byla věčný hledač :-)) Já byla o operaci skálopevně přesvědčená a odradil by mě jedině doktor, kdyby řekl, že mi operaci neudělá z nějakého závažného důvodu, ale to se nestalo. Operaci dělal doktor Havránek a jsem navýsost spokojená jak mi odoperoval z každého oka přes pět dioptrií.

Odpověď
Běla | 27.8.2024 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě na Počernické klinice teda neoperoval pan doktor Havránek, ale taky jsem nadmíru spokojená jak byla laserová operace očí provedená.

Odpověď
Vendula | 2.10.2024 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem chtěla být bez brýlí, ale operace mi nebyla kvůli komplikované oční vadě doporučená, což mě v první moment mrzelo, ale pak jsem si řekla, že oni ví proč mě nemůžou vzít na laser. Brýle nejsou až tak strašné, jen jsou otravné. Na kliniku v Počernicích jsem nezanevřela a jezdím, tam na pravidelné kontroly očí, ty dělají velmi poctivě.

Odpověď
Romča | 28.5.2025 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dopadla jsem stejně, laserem u mě operace nebyla doporučená. No, v první moment zklamání, ale než mít pak problémy jen protože si budu na zákroku trvat, to mi nestálo za to. A je to jak píšeš i s brýlema se to dá a oči si tady nechávám přeměřit každý rok pro jistotu, že se mi nezhoršují dioptrie.

Odpověď
Leona | 17.10.2024 07:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oči kontrolují poctivě, dřív jsem chodila jinam a tam mi nedělali tolik vyšetření na různých přístrojích jako tady. Na operaci jsem nebyla, protože mám jen 1 dioptrii a vidím obstojně i bez brýlí, jen na řízení si bez nich netroufám, ale pokud by se mi zrak výrazně zhoršil, tak bych šla sem, doktoři jsou tady fajn.

Odpověď
Dominika | 6.11.2024 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím s tebou - kontroly očí dělají pečlivě, i díky tomu jsem vložila důvěru v místní doktory na odstranění necelých pěti dioptrií. Jsem spokojená s tím jak teď vidím a nemám žádné oční problémy.

Odpověď
Romana | 16.12.2024 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Operace laserem u mě nešla, měla jsem 8,5 a 9 dioptrií a ne zrovna ideální tloušťku rohovky, byla jsem na konzultacích ve všech pražských klinikách, nakonec jsem přeci jen šla na doporučenou implantaci čoček, což je finančně mnohem nákladnější než laser, nicméně jsem ráda, že mi tuto operaci udělali v Počernicích, jednak je mám kousínek a za druhé mi ,,nové" oči dělal doktor Havránek, který je neskutečný sympaťák a profík. Na kliniku a pana doktora nedám dopustit.

Odpověď
Katka | 5.2.2025 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě operaci očí dělal taky doktor Havránek a pocit z něj mám stejný. Odstranil mi 7 dioptrií jako mávnutím kouzelného proutku, udělala jsem dobře, že jsem se obrátila právě na kliniku v Horních Počernicích pro nový zrak.

Odpověď
Viktorie | 10.3.2025 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě na této klinice odstranili ještě víc dioptrií než jsi měla ty. Paní doktorka, která se o mě tehdy postarala byla příjemná a celý zákrok se zvládnul za krátkou dobu. Je to pět let a jsem stále bez brýlí.

Odpověď
Laura | 7.10.2025 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je super, že se v dnešní době dají odstranit i vysoké dioptrie, byla jsem na tom se špatným zrakem podobně a od operace, kterou jsem si zaplatila před rokem vidím ostře a na brýle jsem rychle zapomněla a doufám, že se k nim dlooouho nevrátím.

Odpověď
Valerie | 5.6.2025 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na klinice ni odstranili jak dioptrie, tak šedý zákal. Zotavení očí bylo na pohodu, s viděním a celým procesem vyšetření a operce jsem byla spokojená. Jsou to odborníci na pravém místě.

Odpověď
Veru | 22.10.2025 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šedý zákal s odstraněním dioptrií na této klinice dělali i mojí mámě, na to kolik jí je let, tak mi přijde, že vidí líp než já :-) Kliniku si vybrala na doporučení známé a pochvalovala si i mladou doktorku, která se jí při zákroku věnovala.

Odpověď
Aneta | 13.3.2026 07:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem čerstvě po laseru očí metodou relex smile na oční klinice v Počernicích a jsem nadšená jak z nového vidění, tak přístupu personálu. Byla jsem vystreslá ze zákroku, ale naštěstí je to opravdu chvilinka a nové vidění stojí za to. Tři roky jsem přemítala zda jít nebo ne, ale měla jsem jít hned jak jsem si tuto myšlenku vzala do hlavy a nečekat tak dlouho.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné