Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní kosmetika - diskuze na toto téma
Ahoj potrebovala bych poradit s vyberem kosmetiky, doted jsem pouzivala ruzne znacky ale nic moc mi nesedelo, chtela bych ted vyzkouset nejake doporuceni na prirodni kosmetiku. Dekuji

Dana | 21.3.2016 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj, já používám značku sportique...mají docela velký výběr. Já jezdím hodně na kole, takže používám krémy na nohy a balzám na rty. Podívej se na stránku www.sportique.cz

Odpověď
Dragon | 18.12.2016 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní kosmetika
Tak to zkusim,masky si dela zena casto,diky za tip.

Odpověď
Darina | 31.3.2016 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Osobně mám nejlepší zkušenost s Litokomplexem, je čistě přírodní. Nemám po něm žádné vyrážky ani zčervenání, což mám skoro po všech kosmetikách. Na Vánoce jsem to darovala i mamince a babičce, obe jsou nadšené a už si to i znova koupili

Odpověď
lenka | 16.4.2016 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
ja taky pouzivam sportique a uplne nejvic miluju jejich masazni oleje...nadherne voni a krasne hydratuji telo

Odpověď
Natka | 31.5.2016 02:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj mě se nejvíce osvědčila Pevonia Botanica. Moc se mi líbí jejíí složení a vůně.

Odpověď
Natka | 31.5.2016 02:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžeš i prostudovat info a této kosmetice, jukni tady na stránky www.povonia.cz

Odpověď
Milena | 3.7.2016 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní kosmetika
Holky a v čem je ta Pevonia tak zvláštní? četla jsem samou chválu nani.

Odpověď
Laura | 31.1.2017 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Přírodní kosmetika
Dá se koupit i jinde nez na eshopu pevoniaeshop.cz

Odpověď
Natka | 1.2.2017 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika
Já objednávám jenom z internetu, celkove obchody neobcházím.

Odpověď
Denisa | 18.8.2016 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
KOsmetiku pouzívám prirodní francouzskou www.lambreshop.cz/ i dekorativku, která je uzasna. Stíny nedelají zádne zmolky, to jsem u stínu vzdycky nesnásela...

Odpověď
Katka | 22.8.2016 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
a který stíny máš? ty normální nebo tekuté?

Odpověď
Denisa | 23.8.2016 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mám dvoje normální, jedny tmavé a druhé ruzové. A tyto mám na plesy a spolecenské akce www.lambreshop.cz/lambre/eshop/42-1-Ocni-stiny/0/5/303-Tekute-trpytive-ocni-stiny-Lambre-05-Zlaty-med

Odpověď
Katka | 15.9.2016 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ty vypadají dobre, na vecerní líčení luxus!

Odpověď
Edita | 3.10.2016 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Moje oblibená prirodní kosmetika je havlikova apoteka, zkus se podívat na jejich produkty. NEvím, co presne hledás, ale mají velkej výber: eshop.havlikovaapoteka.cz/index.php

Odpověď
teeerka | 20.10.2016 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím s havlíkovou apotékou. Jen jí objednávám z www.nuspring.cz, vyjde to levněji a je to dřív doma, vlastní zkušenost.

Odpověď
Petra | 25.10.2016 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
to teeerka : nuspring znám od moji moderní babičky. objednává si tam krémy na vrásky a nějaké telové olejíčky, hlavně že jsou bio :D Taky mi to ,,cpe,,, že je to prý lepší než ty umělotiny z drogerií, tak třeba vyzkouším, nebo dostanu letos k vánocům od babi :D

Odpověď
Hanka | 24.10.2016 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
zkus se mrknout na kosmetiku Pevonia,je to kvalita a hlavně účinná.. www.pevonia.cz/ já ji používám už docela dlouho a hlavně jsem si zamilovala krém na vrásky

Odpověď
Anča | 18.12.2016 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj já používám přírodní marockou kosmetiku a je fajn.

Odpověď
Dragon | 18.12.2016 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A muzu se zeptat co to je za kosmetiku?

Odpověď
Anča | 18.12.2016 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to taková luxusnější přírodní kosmetika koukni na www.zahir.cz

Odpověď
Dragon | 18.12.2016 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chci prave manzelce koupit nejakou lepsi kosametiku. A co bys mi doporucila?

Odpověď
Anča | 18.12.2016 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika
Já teda nejraději používám ten bio-arganový olej na tělo a tento marocký jíl zahir.cz/home/25-rhassoul-marocky-jil-200-gr-8594182620078.html ten je výborná na masky na vlasy a plet. To mám vyzkoušené a je to super :-)

Odpověď
Dragon | 18.12.2016 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika
Tak to je dobry,zena si dela casto masky na oblicej a na vlkasy. Diky za tip

Odpověď
anička | 30.12.2016 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
ahoj holky, čtu tady, ze máte zkusenosti s kosmetikou pevonia. máte vyzkousené jejich protivráskové produkty?

Odpověď
Markéta | 2.1.2017 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupovala jsem ji mamce na narozeniny a doted ji pouzívá a chválí ji.Já mám od nich zatím jeden krém na mastnejsi plet neucpává pory a je takový lehcí. sedí mi taky dobre.

Odpověď
Anička | 2.2.2017 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práve jsem o ni cetla same dobre, takze objednám :-))

Odpověď
Natálka | 4.1.2017 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Mám v oblibě kosmetiku sportique. Hlavně deodoranty. Čistě přírodní, nedráždí. Můžu doporučit. Objednávám na www.notino.cz.

Odpověď
Kateřina | 4.1.2017 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Holky, poraďte, chci něco přírodního na vlasy, ta chemie mi nedělá dobře. Pořád mám vlasy hrozně vysušené a to nefenuju, nebarvím, jím zdravě... Už jsem zoufalá. Kde a co koupit?

Odpověď
Dagmar | 11.1.2017 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, taky mám velmi dobrou zkušenost s bio komsetikou zahir. Používám oleje jak na vlasy tak na pokožku. Jsou úžasné. Bežte do toho!

Odpověď
Zdenka | 12.4.2017 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám problém s atopákem. Myslíš, že mi Zahir nebude dělat problémy? Chci ho zkusit... Kde ho nakupuješ? Díky.

Odpověď
Soňka | 28.4.2018 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Výbornou přírodní kosmetiku má Tao-cosmetics. Já jsem veganka a jenom u této kosmetiky jsem si přišla na své a našla čistě veganské přípravky.

Odpověď
Hanina | 1.5.2018 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde se u nás dá tato kosmetika pořídit ? Nikdy jsem o této značce neslyšela a pokud jde o čistě přírodní přípravky, tak bych ji ráda vyzkoušela.

Odpověď
Miky | 12.11.2018 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Dobrý den, poradíte mi nějakou kvalitní přirodní vlasovou kosmetiku na zničené vlasy? Vyzkoušela jsem snad všechno, ale nic nepomohlo.

Odpověď
Libuška | 18.11.2018 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, mě na mé zničené vlasy pomohla bio kosmetika Natulique. Tuto kosmetiku používají v salónu Organics-Prague, kde mi poskytli vlasové poradenství a díky jejich individuálnímu přístupu a zkušenostem mi dali vlasy zase do pořádku.

Odpověď
Aneta | 12.1.2019 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Kvalitní přírodní kosmetiku má rozhodně ziaja. Používám ji několik let a rozhodně bych neměnila. Jdou neustále dopředu a každý rok přijdou vždycky s nějakou novinkou.Akorát je docela problém ty novinky sehnat,u nás v drogérce je třeba vůbec nemívají takže si je objednávám z internetu www.notino.cz/search.asp?exps=ziaja

Odpověď
Leona | 22.1.2019 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ziaju neznám, ale stačí se podívat na notino, kde mají snad největší výběr kosmetiky pohromadě a té přírodní kosmetiky mají v nabídce mnohem víc

Odpověď
Aneta | 23.1.2019 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, ono ne jenom té přírodní ale celkově mají hrozně velký výběr kosmetiky

Odpověď
Jana | 19.2.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je tady ta kosmetika vhodná i pro pleť s ložisky ekzému ?

Odpověď
Eva | 18.7.2019 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj holky, nevím sice jestli se to k tomuto tématu úplně hodí, ale třeba mi některá z vás poradí. Nevíte náhodou kde by se dala u nás sehnat nějaká dobrá, ale ne drahá zubní pasta bez fluoru? Už jsem na několik obchodů koukala a třeba tady https://www.prozdraviaradost.cz/ jich pár mají, ale je to docela drahé, tak bych ráda něco levnějšího. Díky.

Odpověď
Táňa | 1.12.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj milé dámy, chtěla bych pořídit na Vánoce tchyňce nějakou přírodní kosmetiku. Ona je taková alternativní, přírodní a já jsem spíš komerční člověk, tak se v tom vůbec nevyznám. Nechci si trhnout ostudu… Můžete mi dát nějaký tip, prosím?

Odpověď
Bublina | 4.12.2019 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Táni, určitě si neuděláš ostudu s čistě přírodní kosmetikou Hristina. Mají i krásné dárkové sady vis zde: https://www.hristina.cz/prirodni-telova-kosmetika/darkove-sady/s15003.htm Je to opravdu čistě přírodní bez použití chemie, jen bylinky, másla, vosky atd.

Odpověď
Táňa | 7.12.2019 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Super, děkuji za tip. Moc krásný ty dárkový sady. To určitě udělám radost a získám nějaký kladný body :)

Odpověď
Ivana | 7.12.2019 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za sebe můžu jen doporučit. Měla jsem dlouhá léta problém s akné a moc mi pomohla jejich přírodní kosmetika na akné.

Odpověď
Alena | 29.1.2020 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Děvčata já jsem teď objevila svojí soukromou Ameriku :D Přírodní krém který bude pasovat na mojí hubu jsem hledala hooodně dlouho, mám plný šuplík vzorků ale povedlo se, našla jsem kosmetiku HappyMary, přírodní, pro citlivky, netestují na zvířatech a používám ho už víc jak měsíc a dobrý!

Odpověď
Lucina | 18.3.2020 03:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Ahoj, nevím jestli mi některá z vás pomůže, ale snad ano. Můj dotaz se totiž trochu kosmetiky týká. Nemáte náhodu některé zkušenost s takovými těmi kosmetickými zrcadly? Mám na mysli něco jako mají třeba tady: https://www.emako.cz/kosmeticka-zrcadla/ Už dlouho totiž přemýšlím nad tím, že bych si něco takového domů pořídila, ale nejsem si jistá, jestli to nejsou vyhozené peníze. Co myslíte?

Odpověď
Romana | 30.10.2022 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Zeptám se jestli nevíte o značce, která netestuje na zvířatech? Myslela jsem si, že u přírodní kosmetiky se tomu tak neděje, ale to jsem se hodně spletla.

Odpověď
Denča | 14.11.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukni na e-shop elabela.cz a všechno co mají, tak je přírodní a netestováno na zvířatech. Za sebe můžu doporučit kosmetiku od Maremma Officinalis :)

Odpověď
Romana | 21.11.2022 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Objednala jsem si ten pleťový krém https://elabela.cz/produkt/pletovy-krem-anti-age-spf-20/ a pak ještě vzorečky té jejich čistící kosmetiky na pleť. Nechci kupovat kupovat to full balení, protože ne vždycky mi ty čistící přípravky na pleť sednou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné