| Kolagen - diskuze na toto téma |
Chtěla bych zkusit nějaký doplněk s kolagenem abych měla hezčí pleť i vlasy, nevím ale jaký vybrat a nechci za něco zbytečně vyhodit peníze. Sdílejte prosím zkušenosti, díky moc :-)
Jana | 10.2.2024 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenU kolagenu je potřeba zjistit, jestli chceš hovězí nebo mořský. Je v tom totiž docela velký rozdíl v účincích. Podle toho, co by jsi chtěla za výsledky. Odpověď Iveta | 23.2.2024 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KolagenJaký je v nich prosím rozdíl, já jsem myslela, že je prostě jeden kolagen. Odpověď Jana | 25.2.2024 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KolagenJá si kupuji mořský tento https://www.notino.cz/vital-proteins/marine-collagen-kolagen-pro-vyzivu-kloubu-a-chrupavek/, je skvělý na pleť vlasy, nehty. Hovězí je zase na vhodný na klouby atd. Odpověď Alča | 13.2.2024 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenAhoj, já teda neberu čistý kolagen, ale takový komplex vitamínů právě i s kolageními peptidy a kyselinou hyaluronovou v jednom, nechtěla jsem to brát každé zvlášť, tak jsem si objednala u Wecare produkt Beauty. Přijde mi to lepší v tom, že tělu toho dodám víc.
Odpověď |