Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Ketofit

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ketofit - diskuze na toto téma
Čauko, potřebovala bych do dvou měsíců zhubnout tak abych vypadala dobře na svatbě, ano termín je krátký, bohužel veškeré mé snahy o hubnutí mi nějak nevycházejí, takže jsem se chtěla zeptat zda má někdo zkušenosti s Ketofit dietou?

Andri | 16.2.2024 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketofit
Ahoj, je to trochu šibeniční, ale mělo by se ti to podařit, když začněš co nejdříve a pojedeš fakt podle plánu. Já jsem začínala s tímto balíčkem https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny je to na 4 týdny, ale pak si začínáš vařit podle jejich receptů a používáš k tomu ty jejich suroviny + zeleninu. Za mě super, má nejméně sacharidů a proto hubneš docela rychle. Jen se pak zkus nevracet zpět k původnímu stravování, abys to zas nenabrala zbytečně. Já jsem už u LC stravy zůstala a občas dokupuji i KF produkty a váhu si hezky držím. :)

Odpověď
Jarka | 28.2.2024 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ketofit
Super moc děkuji i za odkaz. Balíček se mi líbí, přijde mi že tam jsou moc fajn věci, které mám ráda i normálně, takže to vyzkouším je mi jasné že ta chuť bude jiná, ale já tam chci fakt vypadat hezky. Díky za rady, všechno projdu a snad si vše sedne.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné