Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Padání vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Padání vlasů - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaký šampón se Vám prosím osvědčil na padání vlasů? Trápí mě to už nějakou dobu, doufala jsem, že se to zastaví samo, ale pořád nic.

Jarka | 13.2.2024 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Mě na padání vlasů skvěle zafungoval šampon Rhassoul od Urtekram. Má výborné, čistě přírodní složení a vlasy jsou po něm fakt krásné a hlavně mi přestaly padat. Objednávám ho na milujubio.cz.

Odpověď
Eliška | 20.2.2024 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Padání vlasů
Můžu jen souhlasit, taky mi na padání vlasů spolehlivě zafungoval www.milujubio.cz/urtekram-sampon-rhassoul-500ml-bio

Odpověď
Martina | 23.2.2024 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Padání vlasů
Moc děkuji za konkrétní odkaz na šampon - značka má super recenze, takže jsem si ho hned objednala.

Odpověď
erika | 24.4.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zdravím vás, já si ted dost často barvila vlasy :( a vzadu se mi osekaly konečky a kvalita vlasů je nic moc, co je nejlepší a nejrychlejší vzpruha prosím?

Odpověď
Iveta | 22.2.2024 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Mě na vlasy moc pomohl tento produkt https://www.ambeauty.cz/collamedic-hair-care-vitaminy-na-vlasy-90-ks-se-samponem/, vlasy mám vyživené a rostou.

Odpověď
Marta | 28.2.2024 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Doporučuju objednat se na specializovanou kliniku clinicalhair.cz moc mi pomohli a mají pobočky ve více městech.

Odpověď
Káťa | 26.4.2024 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
zdravím vás, já si ted dost často barvila vlasy :( a vzadu se mi osekaly konečky a kvalita vlasů je nic moc, co je nejlepší a nejrychlejší vzpruha prosím?

Odpověď
kačule | 26.4.2024 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dala bych tem vlasům těd oddech. žádné barvení a šampony přírodní a bez silikonů, opřej si ěnjaké domácí masky a zábal..třřeba z kokosoveho oleje

Odpověď
sabina | 28.4.2024 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ahoj já mám ráda tenhle šampon https://www.alpik.cz/natura-siberica-rakytnikovy-sampon-pro-poskozene-vlasy-400ml/ a pak ještě rakytníkový olej na konečky vlasů, dá ti je krásně do kopy :) a jsou pak leskle

Odpověď
benda | 29.4.2024 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zkus se ted nějaká čas vyvarovat barvení, třeba vem jen odrosty a šamponem a barvou a co je supr, tak olaplex :) nebo k 18

Odpověď
Rika | 30.4.2024 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
olaplex je boží ten mi dával posledně kadeřník a všichni mi pak vlasy v práci chválili, další myslim že to bylo number 3 jsem si vzala na notinu jako další péči

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné