| Padání vlasů - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaký šampón se Vám prosím osvědčil na padání vlasů? Trápí mě to už nějakou dobu, doufala jsem, že se to zastaví samo, ale pořád nic. Jarka | 13.2.2024 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasůMě na padání vlasů skvěle zafungoval šampon Rhassoul od Urtekram. Má výborné, čistě přírodní složení a vlasy jsou po něm fakt krásné a hlavně mi přestaly padat. Objednávám ho na milujubio.cz. Odpověď Eliška | 20.2.2024 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Padání vlasůMůžu jen souhlasit, taky mi na padání vlasů spolehlivě zafungoval www.milujubio.cz/urtekram-sampon-rhassoul-500ml-bio Odpověď Martina | 23.2.2024 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Padání vlasůMoc děkuji za konkrétní odkaz na šampon - značka má super recenze, takže jsem si ho hned objednala. Odpověď erika | 24.4.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Padání vlasůzdravím vás, já si ted dost často barvila vlasy :( a vzadu se mi osekaly konečky a kvalita vlasů je nic moc, co je nejlepší a nejrychlejší vzpruha prosím? Odpověď Iveta | 22.2.2024 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasůMě na vlasy moc pomohl tento produkt https://www.ambeauty.cz/collamedic-hair-care-vitaminy-na-vlasy-90-ks-se-samponem/, vlasy mám vyživené a rostou. Odpověď Marta | 28.2.2024 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasůDoporučuju objednat se na specializovanou kliniku clinicalhair.cz moc mi pomohli a mají pobočky ve více městech.
Odpověď Káťa | 26.4.2024 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasůzdravím vás, já si ted dost často barvila vlasy :( a vzadu se mi osekaly konečky a kvalita vlasů je nic moc, co je nejlepší a nejrychlejší vzpruha prosím? Odpověď kačule | 26.4.2024 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Padání vlasůdala bych tem vlasům těd oddech. žádné barvení a šampony přírodní a bez silikonů, opřej si ěnjaké domácí masky a zábal..třřeba z kokosoveho oleje Odpověď sabina | 28.4.2024 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Padání vlasůahoj já mám ráda tenhle šampon https://www.alpik.cz/natura-siberica-rakytnikovy-sampon-pro-poskozene-vlasy-400ml/ a pak ještě rakytníkový olej na konečky vlasů, dá ti je krásně do kopy :) a jsou pak leskle Odpověď benda | 29.4.2024 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Padání vlasůzkus se ted nějaká čas vyvarovat barvení, třeba vem jen odrosty a šamponem a barvou a co je supr, tak olaplex :) nebo k 18 Odpověď Rika | 30.4.2024 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Padání vlasůolaplex je boží ten mi dával posledně kadeřník a všichni mi pak vlasy v práci chválili, další myslim že to bylo number 3 jsem si vzala na notinu jako další péči Odpověď |