Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Zničené vlasy po melíru

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zničené vlasy po melíru - diskuze na toto téma
Zdravím, máte někdo zkušenost se zničenýma vlasama po melíru? Jak je ozdravit?

Jitka | 19.2.2024 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
S dovolením si počkám na doporučení, mám bohužel dost podobný problém :(

Odpověď
Iveta | 22.2.2024 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Za mě mohu doporučit tohle https://www.ambeauty.cz/collamedic-hair-care-vitaminy-na-vlasy-90-ks-se-samponem/ vlasy mi krásné rostou a jsou vyživené.

Odpověď
Helena | 23.2.2024 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Dcera se melíruje, ale začala používat nebarvící kůru na vlasy www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-bezbarva---senna--cassia a díky tomu má melírem vysušené vlasy krásně lesklé a zdravé na pohled.

Odpověď
Anička | 26.2.2024 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zničené vlasy po melíru
Moc děkuji za tip na značku Khadi! Mají fakt super recenze, takže jejich kúru vyzkouším :)

Odpověď
KláraK | 28.2.2024 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Mně nezabíralo nic, nakonec jsem se objednala na trichologické vyšetření na Clinicalhair.cz a tam konečně zjistili co je potřeba řešit a dali mi vlasy do pořádku :)

Odpověď
Silva | 4.7.2025 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Po dovolené u moře byly moje vlasy úplně zničené. Suché, lámavé, bez lesku a absolutně nepoddajné. Vyzkoušela jsem několik masek i séra, ale nic nezabralo. Pak mi kadeřnice doporučila botanický olej Aloxxi https://eshop.aloxxi.cz/aloxxi-pece/botanicky-olej-na-vlasy-aloxxi-300ml/ a musím říct, že už po pár použitích jsem viděla rozdíl. Vlasy jsou jemnější, lesklejší a daleko lépe se rozčesávají. Olej krásně voní, není těžký ani mastný, a přitom vyživuje až ke konečkům. Používám ho jak do vlhkých vlasů po mytí, tak i jako finální péči. Konečně mám pocit, že se moje vlasy vzpamatovávají.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné