| Špatná imunita - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poslední dobou mě trápí špatná imunita - máte někdo podobný problém? Co by mohlo zafungovat? Limeta | 14.2.2024 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJá si třeba kupuji věci od značky Terezia. Mají tam docela široký výběr všech možných doplňků stravy. Skvělý je třeba Černý česnek, Hlíva ústřičná, Rakytník a další a další. :) A s kartou Sphere to mám vždycky o 15% levnější, takže i pak celková cena je mnohem hezčí. :) Odpověď Verča | 20.2.2024 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaOd nich si také kupuji nějaké doplňky stravy a jsem s nimi spokojená. Ale sleva by se hodila také, co to máte za kartičku a je to jen na tuhle firmu nebo to máte i na něco jiného? Odpověď kokinecka | 16.2.2024 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaahoj já jsem toho názoru, že má na imunitu velký vliv střevní mikroflora, takže bych se zaměřila na jídelníček a podívala se po kvalitních probiotikách , já kupuju třeba probio 15 - mají 15 kmenů bakterií, jsou jedny z nejklomplexnějších Odpověď Ella | 16.2.2024 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaZdravím, já teď užívám více než 2 měsíce probiotika Simplebiotix a ty fungují perfektně. Doporučuji je vyzkoušet a uvidíte sama. Odpověď Denisa | 18.2.2024 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Špatná imunitaHolky, tato probiotika jsou opravdu výborná - mají zvlášť kapsle na den a na noc, každé kapsle obsahují jiné účinné látky a skvěle fungují na imunitu, ale i lepší zažívání. Navíc mám i víc energie a celkově se cítím lépe a dobře spím. Tady je můžete objednat www.simplebiotix.cz Odpověď Majka | 24.2.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Špatná imunitaMoc díky - mám objednáno, čtu na tato probiotika samé výborné recenze :) Snad mi na imunita taky dobře zafungují! Odpověď Kika | 28.2.2024 00:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaJá nedám dopustit na Preventan akut, vždycky když cítím, že se o mě něco pokouší tak to ním zaručeně rozeženu :-)
Odpověď saba | 23.6.2024 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaskrz imunitu mi pomohlo se zaměřit na nedostatek vitaminu v těle,udělala jsem si dna test od chromozoom a zjistila čeho mám nedostatek ..v apce mám vše přehledne a doplnuji ted co mám:) Odpověď klára | 20.8.2024 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Špatná imunitaco jsem zařadila chlorellu a ječmen tek mám mnohem lepší trávení i imunitu, doporučuji vzít od green ways :) mají top kvalitu a ještě vám pomůže poradce s dávkování Odpověď |