Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Kočárek Joolz?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kočárek Joolz? - diskuze na toto téma
Zdravíčko, vybírám kočárky a nejvíce mi teď padnul do noty asi kočárek Joolz. Máte s ním někdo zkušenosti?

Verča | 20.2.2024 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Ahojky, my jsme pořizovali nedávno tento https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-space-black. Je to teda novinka, ale mě se strašně moc líbil. Je ergonomický, má velmi měkkou a příjemnou postýlku, odpružená kola, desingově je pro mě teda nádherný, elegantní. Korba i sedátko, jednoduše se skládá. Ale i ostatní tipy jsou moc fajn. Mrkni se kdyžtak i na facebooku, tam je přímo skupinka na Joolz kočárky. :)

Odpověď
Limeta | 29.2.2024 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kočárek Joolz?
Děkuji moc, koukala jsem teda na to crystalbaby a tento je teda opravdu krásný! Jak říkáš vypadá hodně elegantně. Mě se moc líbí i ta barva. A díky za doporučení na tu skupinku. :)

Odpověď
Elena | 8.3.2024 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Maminky, jste prosím se značkou tohoto kočárku spokojené? Doporučíte ho pořídit?

Odpověď
Lucka | 13.3.2024 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, taky mám Joolz a je skvělej! Dobře vypadá, dobře se s ním manipuluje a je lehký a pohodlný pro prcka. Mrkněte na Feedo, tam jsem ho já kupovala.

Odpověď
Elena | 18.3.2024 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kočárek Joolz?
Který přesně od značky Joolz máte? Mají jich hodně a líbí se mi všechny :)

Odpověď
Lucka | 22.3.2024 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kočárek Joolz?
Mám tento Joolz Geo2 www.feedo.cz/joolz-geo-kompletni-set-brilliant-black a velká spokojenost. Jezdí se s ním moc dobře, je krásný a dostatečně velký a pohodlná pro prcka.

Odpověď
Emma | 28.3.2024 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Za nás taky veliká spokojenost, máme model Day+ a objednali jsme ho v hezké slevě na Crystalbaby.cz, přisel super rychle a asi mu opravdu není co vytknout :-)

Odpověď
Radana | 20.6.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Maminky, mě se líbí Joolz Day+, máte ho někdo? Zajímá mě jak se s ním jezdí, jestli zvládne i horší terén a případně, kde jste ho objednávaly?

Odpověď
Aneta | 23.6.2024 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já ho mám z tohoto e-shopu www.feedo.cz/joolz-day-kompletni-set-radiant-grey-1-1 Teď je navíc ve slěvě, a když jste ve Feedo.clubu, je ještě levnější.

Odpověď
Veronika | 4.10.2024 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s kočárkem Joolz Geo2? Líbí se mi a uvažuju o koupi.

Odpověď
Hedvika | 6.10.2024 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já ho mám a velká spokojenost - je dobře ovladatelný, dostatečně prostorný a hlavně je pohodlný pro miminko, což je nejdůležitější. Mrkněte, mají ho na feedo.cz.

Odpověď
Martina | 8.10.2024 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kočárek Joolz?
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - na e-shopu Feedo mají fakt super výběr a slevy, což je fajn.

Odpověď
Veronika | 11.10.2024 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kočárek Joolz?
Holky, mají ho teda ve velké slevě, takže mám objednáno www.feedo.cz/joolz-geo-kompletni-set-brilliant-black Přidala jsem se ještě do jejich feedo.clubu a sleva byla o dalších 10% větší, takže paráda :)

Odpověď
Anika | 24.10.2024 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
My máme model Joolz Day5, objednávali jsme ho na Crystalbaby.cz mohla jsem si ho sama nastylovat a má skvělou výbavu - korbičku, matraci, velký koš, kvalitní kola...jsem s ním maximálně spokojená.

Odpověď
Galetta | 21.8.2025 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Taky s ním máme docela dobrou zkušenost. Hlavně jsem ho koupili levněji díky tomu, že jsme na https://slevovykupon.net/ našli nějaké slevové kupony a kódy právě na to, že jsme měli asi 30 % slevu. Už si, přiznám se, moc nepamatuji, kolik to bylo. Ale vyšlo to tenkrát docela o dost levněji. A spokojenost je teda obrovská. :)

Odpověď
Sweety Pie | 15.9.2025 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočárek Joolz?
Jako já s ním nemám problém. Funguje, baví mě. A hlavně se mi s ním dobře chodí. I když je teda pravda, že velký podíl na tom u mě mají české boty od https://www.dophams.com/ :) Protože jako co se týče chození, tak já preferuji komfort. Ne žádný kompromis – ale prostě a jednoduše stoprocentní komfort. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné