| Soukromá školka v Praze - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte mi prosím nějakou soukromou školku v Praze, kde mají opravdu hezký přístup k dětem a přijímají je v průběhu roku. Martina | 21.2.2024 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeMrkněte na školku Trojská labuť - jde o soukromou školku s výukou angličtiny. Chodí tam neteř a je tam nadšená. Navíc mají fakt super učitelky a pořád nějaký program. Odpověď Zuzana | 24.2.2024 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá školka v PrazeHolky, na této školce má dcerku moje kamarádka a co vím, školka je perfektní. Děti tam mají angličtinu denně a paní učitelky se dětem moc věnují. Navíc i cenově je na tom školka dobře. Odpověď Galetta | 25.2.2024 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeAhoj holky, sešly jste se někdo s tím, že vám školka kecá do toho, co malý nebo malá nosí? Jako nejsme žádné špindíry, nakupujeme hodně na textil velkoobchod https://www.xfer.cz/sluzby a jako nepřijde mi, že by mi mohly říct, že má malý mít třeba tu a tu košili nebo to a to tričko. Ale bohužel se to tak nějak naznačuje, že je to školka pro bohatší děti a že by měly nějak vypadat a mít nějaký styl. Co to jako je? :D Odpověď |