Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Co funguje na vrásky?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co funguje na vrásky? - diskuze na toto téma
Dobrý večer, holky - jak na vrásky? Jdou nějak vyhladit bez chirurgického zákroku? Co by mohlo doopravdy zafungovat?

Martina | 22.2.2024 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co funguje na vrásky?
Za mě jedině užívat kolagen. Díky němu vymizí jemné vrásky, zjemní se ty hlubší a hlavně nepřibývají nové. Navíc je pleť krásně hydratovaná, lépe vypadá a super je i účinek na vlasy a nehty.

Odpověď
Andrea | 25.2.2024 00:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co funguje na vrásky?
Můžu jen souhlasit - za mě je kolagen nutnost, bez něho to prostě nejde. A čím dřív začnete, tím líp.

Odpověď
Jitka | 26.2.2024 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Co funguje na vrásky?
Za mě je kolagen taky nejúčinnější na vrásky a nejen na ně. Je ale taky důležité si vybrat dobře vstřebatelný a účinný, aby byl ten efekt nejlepší. Já užívám už déle než rok Orcacollagen, to je mořský, za studena hydrolyzovaný kolagen, který má navíc skvělou chuť. Jde o nejúčinnější kolagen, který kromě kolagenu obsahuje i další účinné látky. Díky jejich členství máte na kolagen slevu, dopravu zadarmo a automatickou objednávku každý měsíc. Tady najdete všechny informace www.orcacollagen.cz

Odpověď
Hela | 27.2.2024 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Co funguje na vrásky?
Moc díky za tip na konkrétní kolagen :) Ženský si ho moc chválí, procházela jsem různé diskuze a jdu ho hned objednat :)

Odpověď
Katy | 9.5.2024 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já jsem zase spokojená s kolagenem od veniry. není totiž v prásku na přípravu drinku ale jako tablety ve tvaru srdíček. měla jsem vždy problém s chutí těch nápoju :) a musím říct, že tabletky fungují, lépe se mi hojí akné i kvalita nehtů je výrazně lepší

Odpověď
Miri | 27.2.2024 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co funguje na vrásky?
A kosmetika se vám jaká osvědčila? Můžete doporučit co vám vyhovuje, co umí zpevnit pleť a pomoct s vráskama?

Odpověď
PaNela | 28.2.2024 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky budu ráda za sdílení zkušeností, pořád něco zkouším ale marně, vrásky mi pořád zůstávají hlavně okolo očí a na čele

Odpověď
Anita | 29.2.2024 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já moc doporučuju kosmetiku https://iuvenio.com/ nikdy jsem neměla pleť hezčí jako co ji používám :-)

Odpověď
Miri | 21.3.2024 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem si od nich zkusila hned objednat krém Moon a sérum Crosslinked a tak mi to vyhovuje, že už dělám další objednávku a objednávám si od nich celou péči. Za těch pár týdnů, mi to pleť krásně zpevnilo a zjemnily se mi vrásky, navíc má pleť krásně jemnou a sametovou, paráda :-)

Odpověď
Erika Bendova | 23.6.2024 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co funguje na vrásky?
kolagen, strava,pitný režim :) ... já jsem do sebe takhle investovala tím,že jsem si oj dna sadu beauty na chromozoom a tam jsem dostala rady a tipy na míru , určitě doporučuju, vše máte pak přehledně v apce a odběry si děláte doma,nikam nemusíte

Odpověď
SiimonaSiri | 22.10.2024 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý večer, souhlasím. Pitný režim, pohyb, kolagen. Doplnila bych ještě elastin, který podporuje pružnost pokožky. https://shop.n-medical.cz/home/692-elastin-n-medical-60-tobolek.html tyhle tobolky obsahují přírodní elastin. Za mě perfektní věc, když se spojí s kolagenem a pak doplníte ještě kyselinu hyaluronovou, musí to fungovat.

Odpověď
Helena | 12.11.2024 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co funguje na vrásky?
Holky, dáte mi doporučení na oční krém, který je výborný pro mladou pleť na otoky a kruhy pod očima?

Odpověď
Simona | 17.11.2024 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výborný oční krém má značka Astrid Hydro Xcell - má skvělé složení a hlavně krásně pleť kolem očí vyhlazuje, vypíná a kruhy pod očima mizí.

Odpověď
Barbora | 20.11.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, holky, to je super tip - taky tento oční krém zkusím, má skvělé recenze.

Odpověď
Simona | 26.11.2024 00:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Uvidíte, že budete spokojená. Dřív jsem od této značky nic nekupovala, ale zkusila jsem tento krém a je tak skvělý, že mám od stejné řady i krém a sérum. Krém se dá tady objednat www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-ocni-gel-krem-p8592297010210.html

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné