Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Výběr ojetého auta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výběr ojetého auta - diskuze na toto téma
Můžu se zeptat na vaši zkušenost s výběrem ojetého auta prosím? Kde se podívat po slušném i když ojetém autě? Myslíte si, že má smysl se dívat po nabídce v zahraničí?

Radka | 22.2.2024 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr ojetého auta
Mám zkušenost s výběrem ojetého auta a mohu vám říct, že ze zahraničí už je to v dnešní době nesmysl. Mnohem lepší je koupit auto u nás z většího autobazaru, kde koupíte prověřené auto, na které také dostanete i nějakou záruku. My takhle máme už dvě auta z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a jezdíme denně bez problémů a to několik desítek kilometrů denně.

Odpověď
JaneX | 27.2.2024 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr ojetého auta
Jako nejsem si zcela jistý, zda je tohle ta pravá stránka na to, kde se ptát. Jako já si s tím ale poradit dokážu, i když z toho teda nebudu mít radost a rozhodně neodmítnu pomoc nějakého kolemjdoucího řidiče. Ale jako celkově jsem si schopná zařídit dost věcí kolem auta, jen teda u odborníků. Třeba teď mě čeká u www.pneumracek.cz/clanek/opravy-lesteni-lakovani-renovace-alu-kol oprava ALU kol... Holt obrubníky. :-D

Odpověď
Zdena | 26.8.2024 06:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr ojetého auta
Určitě má. Manžel taky jezdí pro auta do Německa. Některá se dají sehnat za dobré peníze, ale je potřeba umět vybírat. Manžel si naštěstí dokáže všechno opravit sám, takže když je nějaká menší závada na autě, tak ho to od nákupu neodradí a ještě usmlouvá slevu :-D . Naposledy koupil auto, které nesvítilo a jenom stačilo koupit nová světla z https://www.reviloshop.cz/exterier-styling/ , předělat kabely a už auto svítí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné