| "Zdravé" tablety na bolest hlavy - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte nějakou přírodní alternativu k běžným tabletám na bolest hlavy? Co Vám funguje bez chemie?
Martina | 19.2.2024 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | "Zdravé" tablety na bolest hlavyZdravím, mě skvěle zabírá Migreen od Green Idea. Jde o tobolky z bylin a opravdu skvěle fungují. Odpověď Lucka | 23.2.2024 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: "Zdravé" tablety na bolest hlavyHolky a funguje i na premenstruační syndrom, vím to z vlastní zkušenosti. A složení je výborné. Odpověď Gábina | 26.2.2024 00:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: "Zdravé" tablety na bolest hlavyHolky, já s ním mám taky jen tu nejlepší zkušenost! Určitě ho doporučuji vyzkoušet a uvidíte samy www.greenidea.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen Odpověď Janex | 21.2.2024 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | "Zdravé" tablety na bolest hlavyTablety vám nedoporučím, ale moje rada zní tak, abyste pátrala po příčinách té bolesti. Ani migréna nechodí jen tak sama od sebe. Já jsem třeba zjistila, že mi nedělá dobře frekvence osvětlení, co jsme měli doma. A tak jsme zde https://www.nejsvetla.cz/kategorie/stropni-osvetleni-72/ pořídili s manželem kvalitní stropní osvětlení s teplým světlem a je to mnohem lepší. Neříkám, že je to perfektní. Ale je to mnohem lepší. Odpověď |