Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Svatba na Mauriciu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svatba na Mauriciu - diskuze na toto téma
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost se svatbou na Mauriciu? Na koho se obrátit se zprostředkováním nebo kde hledat?

Galetta | 22.2.2024 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba na Mauriciu
Nedovedu si představit, kolik to tak může stát. To musí být strašná raketa, ne? Já bych to udělal asi třeba přes cestovní kancelář nebo agenturu. Ale jako jsem fakt zvědavá na tu cenu. My jsme měli na naši svatbu nakoupené pokladní kotoučky od https://www.jarico.cz/potravinarske-a-gastro-obaly-kotoucky-pro-pokladny-terminaly-katskup50.php a počítali jsme každou korunu a jako co si budeme povídat, i tak nás to vyšlo na cca 200 000 Kč.

Odpověď
Hanka | 23.2.2024 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba na Mauriciu
S dovolením se přidám do diskuze - to je můj sen :) S přítelem jsme taky zasnoubený, ale o svatbě jsme zatím nemluvili.

Odpověď
Michaela | 25.2.2024 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svatba na Mauriciu
Holky mě spíš zajímá jak je to cenově a jestli se to dá z normální výplaty zaplatit.

Odpověď
Veronika | 27.2.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Svatba na Mauriciu
Holky, my jsme se loni brali na Mauriciu a cenově jsme byli až mile překvapení. Měli jsme tento balíček i se svatební cestou www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius Hotel je přímo na krásné pláži, je jen pro dospělé, takže je tam klid a hlavně - svatba je jen jednou za život, tak by měla stát za to a mělo by se na ni vzpomínat :)

Odpověď
Alice | 28.2.2024 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Svatba na Mauriciu
S tím souhlasím :) Hotel je teda parádní - večer se poradím s přítelem, ale já už mám teď favorita :) A cena je náhodou hodně v pohodě, dívala jsem se i na jiné stránky a všude to mají dražší.

Odpověď
Lucka | 16.7.2024 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba na Mauriciu
Já si to nedokážu dost dobře představit. Co svatební hosté, rodiče. Jak by se k tomu třeba stavěla Půjčovna svatebních šatů https://www.pujcovna-renata.cz/ , ve které jsem si já šaty půjčila. Co úřady atd. Všechno je to zbytečně komplikované jak na přípravu, tak na samotnou svatbu. Krásná svatba může být i u nás a pak si můžete na Mauriciu udělat pohádkové líbánky :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné