| Svatba na Mauriciu - diskuze na toto téma |
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost se svatbou na Mauriciu? Na koho se obrátit se zprostředkováním nebo kde hledat? Galetta | 22.2.2024 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba na MauriciuNedovedu si představit, kolik to tak může stát. To musí být strašná raketa, ne? Já bych to udělal asi třeba přes cestovní kancelář nebo agenturu. Ale jako jsem fakt zvědavá na tu cenu. My jsme měli na naši svatbu nakoupené pokladní kotoučky od https://www.jarico.cz/potravinarske-a-gastro-obaly-kotoucky-pro-pokladny-terminaly-katskup50.php a počítali jsme každou korunu a jako co si budeme povídat, i tak nás to vyšlo na cca 200 000 Kč. Odpověď Hanka | 23.2.2024 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba na MauriciuS dovolením se přidám do diskuze - to je můj sen :) S přítelem jsme taky zasnoubený, ale o svatbě jsme zatím nemluvili. Odpověď Michaela | 25.2.2024 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatba na MauriciuHolky mě spíš zajímá jak je to cenově a jestli se to dá z normální výplaty zaplatit. Odpověď Veronika | 27.2.2024 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatba na MauriciuHolky, my jsme se loni brali na Mauriciu a cenově jsme byli až mile překvapení. Měli jsme tento balíček i se svatební cestou www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/mauricius/svatebni-balicek/svatba-v-maritim-crystals-beach-hotel-mauritius Hotel je přímo na krásné pláži, je jen pro dospělé, takže je tam klid a hlavně - svatba je jen jednou za život, tak by měla stát za to a mělo by se na ni vzpomínat :) Odpověď Alice | 28.2.2024 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svatba na MauriciuS tím souhlasím :) Hotel je teda parádní - večer se poradím s přítelem, ale já už mám teď favorita :) A cena je náhodou hodně v pohodě, dívala jsem se i na jiné stránky a všude to mají dražší. Odpověď Lucka | 16.7.2024 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba na MauriciuJá si to nedokážu dost dobře představit. Co svatební hosté, rodiče. Jak by se k tomu třeba stavěla Půjčovna svatebních šatů https://www.pujcovna-renata.cz/ , ve které jsem si já šaty půjčila. Co úřady atd. Všechno je to zbytečně komplikované jak na přípravu, tak na samotnou svatbu. Krásná svatba může být i u nás a pak si můžete na Mauriciu udělat pohádkové líbánky :-) . Odpověď |