| Barefoot - diskuze na toto téma |
Ahojky, chtěla bych se prosím zeptat... Uvažuji nad tím, že bych si pořídila barefoot. Syn je nosí od mala a vidím, že pro tu nohu je to prostě to nejlepší. Ale taky vím, že přechod na BF asi nebude úplně jednoduchý, že? Erika | 28.2.2024 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | BarefootAhoj, já mám BF boty od https://barefootsaltic.cz/. Ta značka je skvělá. Jsou to velmi kvalitní boty. Mám od nich i na zimu a dokonalost. Tepelná hřejivost super. I sníh zvládly. Jinak tato značka dokonce i mění prošlapané podrážky, takže jejich boty jsou dobrá investice. Odpověď kokina | 21.3.2024 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Barefootno tak to je skvělé..ty outdoor flat se mi hodně líbí a jak o ně pečuješ? jak je čistíš? chodím opravdu na dlouhé tury a ty tereny jsou ruzne Odpověď Erika | 22.3.2024 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Barefootimpregnuju kondicionerem proti vysychání :) a právě nikdy nedávám na topení, aby se nerozlepily a nepoškodily Odpověď Sabča | 21.4.2024 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Barefootzdravím vás, taky si pohrávám s myšlenkou, že přejdu bf boty, doktorka mi je poradila s ohledem na bolest zad a špatné držení těla,ale říkám si co letní bf boty, jaké nosíte k šatům ? Odpověď Kača | 25.4.2024 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Barefootjá nosím jejich klasické bf nízké jako alternativu tenisek a nebo sandále Odpověď erika | 26.4.2024 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Barefootk šatům si beru jejich arwen , jsou něco jako balerinky a je v nich příjemně, noha se nepotí..no ale ted jsem ještě vytáhla pomalu zimní jak je to aprílové počasí Odpověď Jana | 30.1.2025 02:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: BarefootDřív jsem si moc neuvědomovala, jak důležité je mít správnou obuv, hlavně když člověk tráví hodně času venku. Chodit naboso nebo v barefoot botách má určitě své výhody, ale v náročnějších podmínkách je pro mě klíčové, aby byly boty odolné a dobře chránily nohy. Zjistila jsem, jak velký rozdíl udělají kvalitní pracovní holínky, které nekloužou a udrží nohy v suchu i v tom nejhorším počasí. Kdo hledá opravdu spolehlivé, mrkněte na https://www.ardon.cz/c/365/holinky. Pohodlí a ochrana jdou podle mě ruku v ruce, ať už se jedná o barefoot nebo pracovní obuv. Odpověď Mirka | 13.12.2024 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | BarefootNosím už nějakou dobu Barefoot Saltic a jsou to nejlepší boty, jaké jsem kdy měla. Pomohlo mi to s bolestmi zad a jsou úžasně pohodlné. Každý mi je navíc chválí, protože vypadají opravdu dobře :) Odpověď |