| Problém s lupy a řidkými vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj, můžete prosím sdílet co vám pomohlo? Pořád něco zkouším a marně, hodně se mi mastí vlasy, dělají lupy, mám je řidké a bez života..
Týna | 3.3.2024 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s lupy a řidkými vlasyJá mám problém hlavně s lupy a mastnými vlasy, mohla bych si umývat vlasy i několikrát za den je to fakt děsný a nezabírá mi na to nic. Četla jsem o vyšetření vlasové pokožky, nebyl jste na tom někdo?
Odpověď klárka | 9.5.2024 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s lupy a řidkými vlasyjá už mám vypozorované, že se mi lupy tvoří po barvení a tak si musím dát vždy záležet na péči "po" a dávat hodně masky přírodního složení co to zklidní Odpověď sabca | 14.5.2024 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s lupy a řidkými vlasybarvení je vždy velký zásah na kůži ...já beru kolagen, pak se lupy tolik netvoří a celkově je plet hezčí, akné se tolik netvoří a pokud ano, průbeh je rychlý a bez jizviček Odpověď klarka | 15.5.2024 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s lupy a řidkými vlasya jaký máš? já ty kolageny nemusím skrz chut, zatím mi žádný nesedl a nevydržela jsem dlouho Odpověď Erika | 18.5.2024 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s lupy a řidkými vlasymám od veniry ve formě srdíčkových tabletek :) takže žádné drinky a tady je chut fajn. no a musíš vydržet, efekt se dostaví Odpověď Sára | 22.10.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s lupy a řidkými vlasyDobrý večer, no mastné vlasy. Umývat často, bohužel to tak také mám. Ale na tu řídkost. Nějaký kolegan a vitamíny na podporu růstu. Ale nejrychlejší způsob bude, pořídit si prodloužení vlasů. Idelálně clip in pásky. Kupuji na vlasy-levne.cz Mají tam na výběr spoustu druhů. Aplikace není těžká, zabere pár minut. Odpověď Sylva | 24.10.2024 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s lupy a řidkými vlasyDobrý den, určitě koukněte na net a ideálně šampon proti mastným vlasům, ale aby obsahoval co nejvíce přírodních látek. Pak vím, že zabírá nějaká kerastáze, ale ta by se neměla používat často. No a případně řídké vlasy vyřešit nějakým prodloužením... Odpověď Rozarka | 29.10.2024 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s lupy a řidkými vlasyTakže přírodní šampon je lepší na mastné vlasy? Řídké vlasy nemám, ale hodně se mi mastí a to mi vadí. Nebaví mě umývat si hlavu několikrát do týdne. :( Odpověď Sylva | 31.10.2024 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s lupy a řidkými vlasyDívej já mám třeba moc ráda tento tuhý šampon od Kvitok https://www.notino.cz/kvitok/cajovnik-tuhy-sampon-pro-mastne-vlasy/. Není to pro každého, ale mě to vyhovuje. Zkus si navíc do vlasů moc nesahat a umývat je co nejméně. Prostě to vydržet. Použít suchý šampon nebo nějakou alternativu. Čím víc budeš vlasy umývat tím víc se budou mastit. Odpověď |