| Doplněk stravy - diskuze na toto téma |
Užíváte pravidelně nějaký doplněk stravy pro celkovou podporu zdraví? Můžete něco doporučit, ideálně s přírodním složením? Kája | 29.2.2024 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk stravyTaky chci něco zkusit, nemám každý den čas si chystat vyvážená a zdravá jídla a mám pocit, že bych měla něco víc dělat pro své zdraví, snažím se cvičit, ale stres, práce...budu ráda za tipy :) Odpověď Jana | 1.3.2024 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk stravyČauky, zkus se podívat do sekce zdraví na portál dobrebydlet.eu. Je tam spousta zajímavých a hezky zpracovaných aktuálních smoothie. Teď se to dost nabízí, venku rostou mladé kopřivky, určitě bych začala tím. Ať už smoothie, nebo je jen odvařit a opatrně s nimi začít :) jakožto přírodní doplněk stravy rozhodně doporučuji Odpověď Katka N: | 11.3.2024 13:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk stravyahoj já mám výbornou zkuš. s respiro imun. Doporučila mi hod doktorka, s tím,že je fajn to začít brát než začne sezona chripek a fakt jsem tomu letos ušla :) Odpověď Nela | 19.5.2025 01:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk stravyJá jsem opravdu dlouho hledala něco, co by mi pomohlo budovat imunitu přirozenou cestou. Nechtěla jsem polykat tuny vitamínů, ale věděla jsem, že potřebuju víc pohybu. Jenže jak si to hlídat, když mám celý den v jednom kole? Hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi doslova otevřely oči. Zjistila jsem, že za celý den sotva ujdu pár tisíc kroků, a přitom se cítím unaveně. Začala jsem chodit víc pěšky, dělat delší trasy, a hodinky mě v tom krásně podporují. Připomínají, když je čas se hýbat, a odmění mě statistikou, když se mi něco povede. A hlavně – od té doby, co je nosím, mám silnější imunitu. Už nechytnu každý bacil, co kolem mě projde. Cítím se zdravě, silně a v kondici. Jsou to hodinky, které mě nakoply tím nejlepším směrem.
Odpověď |