| Lupy - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se zeptat jestli jsou účinné nějaké babské rady, co se týče lupů ? Protože co se týče přípravků z drogérie, tak těch jsem vyzkoušela poměrně dost, ale žádný mě lupů nezbavil a přijde mi to, že to mám čím dál horší :( Janka | 11.9.2018 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyNa babsky rady bych asi moc nespolíhala a na přípravky taky ne. Vyhodila jsem za ně poměrně dost peněz a hlavně ti ani nemusí vůbec pomoct. Na tady toto se specializují trichologové konkrétně jsou dobří v Clinical hair&health. Odpověď Simona | 26.11.2018 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyMohla bych vědět jak takové oštření probíhá a na kolik vychází ? Čím vším se vůbec zabývají ? Odpověď Janka | 18.12.2018 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyNechám ti tady Simi odkaz přímo na to vlasové centrum, kde to mají všechno popsané, to bude asi jednodušší :) www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni Odpověď Simona | 4.1.2019 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: LupyA s nimi máš přímo zkušenost ? Mohla bych vědět jak to zhruba probíhá a jak dlouho se čeká na termín ? Odpověď Janka | 22.1.2019 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: LupyZkušenost mám opravdu dobrou, jelikož přišli na to co mi je a díky nim jsem se problému zbavila. Jinak na termín se čeká cca týden dle toho jak to mají obsazené :) Odpověď Debora | 22.1.2019 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyJá se u nich léčím teď s lupénkou a zatím to vypadá moc dobře. Ještě to asi nějakou chvíli potrvá ale věřím že se povede a zbavím se toho úplně. Měla jsem to fakt v hrozném stavu, vlasy plné šupinek a stroupků .. hrůza navíc pro ženskou :( Odpověď Simona | 16.2.2019 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyDěkuji moc za doporučení .. myslela jsem si že se na mě budou dívat jak na blbečka, že tam jdu jenom s lupama, ale paní byla hrozně milá a vysvětlila mi, že i lupy jsou příčinou něčeho, co správně nefunguje. Jsem ráda že jsem tam nakonec šla, protože jsem se dozvěděla hodně věcí i hlavně kde dělám chybu a to nejdůležitější že používám špatné přípravky na vlasy a stravovací návyky bych také měla úplně pozměnit. Všechno se snažím maximálně dodržovat a musím zaťukat, že po lupech zatím ani stopa, tak doufám, že to tak už zůstane. Odpověď Debora | 2.4.2019 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyNo tak to je super, já jsem taky ráda, že jsem se k nim dostala, protože mi opravdu pomohli Odpověď Kuchka | 26.8.2019 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyJá bych se také přiklonila k té trichologii, protože to je nejlepší na vlasy. Odpověď Denisa | 20.9.2019 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyNa tohle jedině trichologii, protože někdo má suché lupy a někdo mastné a na to je potřeba odborníka, aby poradil. Odpověď Andrea S. | 29.9.2019 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyA jak může být takový druh lup, jako mastné? To opravdu existuje. Odpověď Laura | 7.12.2022 05:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyMyslíte, že bych lupy mohla mít ze špatného používání kosmetiky? Jako že používám špatný druh šamponu? Odpověď Madla | 27.12.2022 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyTo rozhodně, bohužel to tak je. Něco si prostě nesedlo, no. Ale tím se netrap, taky jsem sama zkoušela docela dost šamponu, než jsem přišla na to, který mi sedne nejlíp. Odpověď |