| Jarní únava - co s tím? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, co se Vám prosím osvědčilo na jarní únavu? Budu ráda za komentáře a doporučení :) Beata | 3.3.2024 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jarní únava - co s tím?Za mě rozhodně užívání magnesia! Stačí 2 týdny a výsledek na sobě pocítíte. Já nejen, že mám víc energie, ale taky lépe spím a zlepšilo se mi i trávení. Kupuju ho jen od značky vitalife.store. Odpověď Radka | 16.3.2024 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jarní únava - co s tím?Tak pod tohle se můžu podepsat, mě magnesium pomohlo také. Mám ho od jiné firmy, objednávám na internetu s kosmetikou. Odpověď Magda | 24.3.2024 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jarní únava - co s tím?Jaké si kupuješ ty? Ať mám trochu náhled na trh. Cítím se poslední dobou jako se zataženou ruční brzdou. Odpověď Radka | 27.3.2024 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jarní únava - co s tím?Jsem spokojená s tímto https://www.notino.cz/reflex-nutrition/albion-magnesium-podpora-spravneho-fungovani-organismu/ doporučila mi ho kamarádka. A měla pravdu, teď když mám dostatek, tak nejsem tak unavená. Odpověď Magda | 31.3.2024 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jarní únava - co s tím?Tak jsem si ho zkusila objednat, tak jsem zvědavá na účinky. I ten posun času mi dá zabrat, jak se znám. Odpověď |