| Snaha o miminko - kde pomůžou? - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím - na jakou kliniku se obrátit, když se nám nedaří snaha o miminko? Kde Vám pomohli a měli hezký přístup? Ivana | 3.3.2024 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snaha o miminko - kde pomůžou?S dovolením si počkám na doporučení! O miminko se snažíme skoro rok a taky se bohužel nedaří :( Odpověď Stáňa | 7.3.2024 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snaha o miminko - kde pomůžou?Já doporučím kliniku IVF Zlín. Mají tam fakt odborníky s dlouholetou praxí, mají velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti a chválím i osobní přístup. Já jsem byla prostě na klinice moc spokojená a po IVF jsem u nich otěhotněla. Odpověď Lucka | 9.3.2024 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snaha o miminko - kde pomůžou?Holky, napíšete prosím někdo víc informací? Nebo najdu třeba někde na internetu ověřené informace? Odpověď Stáňa | 13.3.2024 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Snaha o miminko - kde pomůžou?Tady máte odkaz na jejich stránky www.ivf-zlin.cz Najdete tam veškeré informace, mají tam všechno hezky popsáno. Odpověď |