Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Větší prsa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Větší prsa - diskuze na toto téma
Uvažuji nad zvětšením prsou https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/2079-plasticka-operace-prsou máte tento typ plastiky za sebou? Jaké jsou vaše zkušenosti? Předem děkuji

Klára | 7.9.2018 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
Také jsem byla na zvětšení. Když jsem vybírala, hledala jsem doporučení kolem sebe i na internetu. Vyhrála klinika Perfect Clinic. Byla tam známá z práce a navíc ty hvězdy, co tam byly mluví za vše :)

Odpověď
Kristýna | 18.9.2018 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Větší prsa
Mohla bych vás poprosit o nějaké shrnutí, jak to probéhá? Čeho se bát na co si dát pozor a tak..? děkuji :)

Odpověď
Klára | 21.9.2018 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Větší prsa
Mě všechno řekli na konzultaci s doktorem. Dohodli jsme se i na velikosti, materiálu a tak. Je to vpohodě. POdívej se přímo na videa kliniky, kde jsem byla já. T ti řekne asi víc, než já https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/videa/

Odpověď
Kristýna | 24.9.2018 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Větší prsa
Děkuji za tip, koukala jsem se dlouho večer na videa od Perfect Clinic, mají jich hodně. Hodně mě zaujaly ty, jak pomáhají lidem. To je super a nadchlo mě to.

Odpověď
Klára | 25.9.2018 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Větší prsa
Nejlepší budeš mít, když si do perfect clinic zavolás a objednás se na konzultaci. Tam budeš mít přesné info a hlavně bude přímo pro tebe osobně

Odpověď
Ivča | 8.9.2018 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
To já jsem si nechala zvětši prsa pomocí injekcí. Nějak si nedovedu představit, že bych si prsa měla nechat vycpat nějakým "polštářkem" za tolik tisíc :/

Odpověď
LenkaJur. | 10.9.2018 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
Sama jsem si nechala zvětšit prsa právě na klinice Aesthevita a jsem maximálně spokojená.Já si naopak neumím představit že bych si nechala napíchat prsa nějakýma injekcema a po té se mi zvětšily nějak..to není nic proti, jen je pro mě přijatelnější klasické zvětšení od šikovného plastika

Odpověď
Johanka | 14.9.2018 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No.. Leni otázkou je,který ten plastik je vlastně opravdu šikovný. Kamarádka byla u jednoho na plastice prsou, a ten jí tu plastiku tak hrozně zkazil,že teď musí jít k jinému na předělávku aby jí to nějak spravil pokud to vůbec půjde..

Odpověď
Aneta | 17.9.2018 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
Ahoj holky, když si nechám operativně zvětšit prsa, jak je to pak s hojením? nebolí to moc?

Odpověď
Eva | 18.9.2018 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kamarádka si nechala dělat nová prsa v Rakousku a dostala pak pumpičku, ze které vedla kanyla přímo do jizvy a vpouštěla jí tam látku na zmírnění bolesti, takže byla úpně v pohodě a nic necítila.

Odpověď
Jitka | 19.9.2018 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také jsem zvažovala nechat si udělat prsa, ale bohužel nemohu jíst prášky od bolesti, kdyby se tohle dalo zařídit i u nás, tak bych do toho šla...

Odpověď
Martina | 20.9.2018 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Větší prsa
Ta pumpička lze zařídit už i u nás, když si zajdete do lékárny, tak vám ji objednají přímo do nemocnice, stojí to 4000 korun, pojišťovna to nehradí, ale pokud nemůžete brát prášky, tak je tohle pro vás vhodné řešení.

Odpověď
Staňka | 5.10.2018 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestli máš strach z operace, tak proč nezvolíš jinou variantu po které není taková náročná rekonvalescence ? Koukni třeba na tohle www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/telo/korekce-zvetseni-poprsi

Odpověď
Simona | 1.10.2018 01:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aesthevita Praha
Byla jsem tu dvakrát na plastickém zákroku a v obou případech jsem byla moc spokojená.Vždy se mi zde dostalo maximální péče

Odpověď
Kristýna | 29.10.2018 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
Za sebe mám velmi dobrou zkušenost s Pražskou klinikou Aesthevita.Tady jsem zažila opravdu skvělý přístup,a hlavně perfektní výsledek vykonané plastiky prsou na které jsem tu byla

Odpověď
Zdenka | 5.11.2018 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kristýno jak dlouho jste se ze zákroku zotavovala?

Odpověď
Kristýna | 13.11.2018 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Byla jsem konkrétně na tomto zákroku https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2081-zvetseni-prsou-implantaty-augmentace-prsou je tam i doba rekonvalescence, tak po tom týdnu jsem měla to nejhorší zahojené, nevím jak ostatní ale já už šla potom normálně do práce

Odpověď
Alča | 9.2.2021 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Větší prsa
Také zdravím a mám dotaz k tomuto tématu. Už dlouhá léta mi to leží v hlavě a netuším, proč jsem se rozhoupala zrovna v téhle blbé době, ale chtěla bych jít do téhle operace www.nova-prsa.cz/ a právě proto se chci zeptat. Je tady nějaká žena, co teď v době lockdownů a korony podstoupila tenhle zákrok? Jak je to s rouškou, musím ji tam mít cou dobu, i u operace? A nebo se tyhle zákroky teď neprovádí vůbec. Děkuji za info, hezký den.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné