| Skrytá kamera a vaše zkušenost - diskuze na toto téma |
Zdravím, prosím chtěla bych se zeptat, zda mi můžete poradit ohledně výběru skryté kamery? Máte někdo zkušenost s jejím používáním? Pavlína | 9.3.2024 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Skrytá kamera a vaše zkušenost Skrytou kameru jsem pořizovala ani ne rok zpátky a mohu vám říct, že jsem byla opravdu překvapená, když jsem zjistila v čem všem může být vlastně skrytá kamera schovaná. Našla jsem obchod, kde se specializují na skryté a špionážní kamery a našla jsem tam například skrytou kameru v žárovce, v hodinách na stěnu, budíku a v dalších takových nenápadných předmětech. Odpověď Markéta | 11.3.2024 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Skrytá kamera a vaše zkušenost Na jaký obchod jste narazila, kde prodávají ty skryté kamery? Můžete mi poradit, kde se podívat? Odpověď Pavlína | 13.3.2024 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Skrytá kamera a vaše zkušenost No ono to bude nejlepší, když se sama podíváte na stránky obchodu https://www.1obchod.com/ Tam najdete totiž skrytou kameru opravdu snad ve všem, takže si můžete vybrat skrytou kameru v předmětu, který se vám bude do daného místa hodit. Když jsem objednávala, tak mi to pak i rychle přišlo. Odpověď |