Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Bezpečnostní kamery

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bezpečnostní kamery - diskuze na toto téma
Dobrý den, potřeboval bych koupit venkovní bezpečnostní kamery. Můžete mi někdo poradit, jak vybrat kvalitní kamery, které bych zvládnul i svépomocí instalovat?

Mirek | 11.3.2024 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečnostní kamery
Vybrat kvalitní kamery není problém, jestli je chcete mít tak, aby nebyla ani složitá jejich montáž, tak doporučím wi-fi IP venkovní kamery. Připojíte je normálně k wi-fi a můžete se tak na jejich obraz připojit odkudkoliv, kde máte přístup k internetu. Dával jsem si jich kolem domu několik a zvládnul jsem je instalovat bez problémů sám.

Odpověď
Jiří | 11.3.2024 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bezpečnostní kamery
Jaké kamery máte prosím? Docela by mě to zajímalo a určitě bych se na to chtěl podívat, než začnu něco vymýšlet.

Odpověď
Mirek | 13.3.2024 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bezpečnostní kamery
Můžete se podívat na bezpečnostní kamery https://www.1obchod.com/161-venkovni-wi-fi-ip-bezpecnostni-kamera-s.html , které fungují skvěle a instalace je fakt jednoduchá. Je fakt velkou výhodou, že se na ni pak můžete napojit kdekoliv.

Odpověď
Kačka | 9.10.2024 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečnostní kamery
Dobrý den, je důležité vybrat kvalitní venkovní bezpečnostní kamery, které byste zvládl i svépomocí nainstalovat. Důležité je zaměřit se na rozlišení kamery, noční vidění a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Nejlepší volbou budou kamery s rozlišením alespoň 1080 p, které mají infračervené LED diody pro kvalitní noční záznam. Instalace není nic složitého, protože většinou stačí kameru umístit na správné místo a připojit k napájení. Manžel je nedávno nainstaloval okolo celého domu a měl to během chvilky. Takže stihl za celý den ještě opravit žaluzie, na které si koupil náhradní díly na žaluzie do oken na stránkách https://www.spravaoken.cz/zaluzie-nahradni-dily/.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné