Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Poporodní kila

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Poporodní kila - diskuze na toto téma
Milé maminky, jenom taková otázečka... Jsem po porodu... No, ikdyž… Po porodu jsem už 20 měsíců a pořád mám poporodní kila na sobě. Co s tím? Jak jste s nimi bojovali vy?

Nora | 30.8.2018 07:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poporodní kila
Eleno, v klidu, tohle zná snad každá maminka :) Taky jsem s poporodními kily bojovala a opravdu hodně dlouho :/ A nic se mi prostě nedařilo. Nakonec jsem podlehla proteinové dietě a musím říct, že jsem fakt šťastná, že jsem do toho šla. Já jsem teda držela Prodietix - https://www.prodietix.cz/. Ten je podle mě nejlepší. Četla jsem si porovnání s ostatníma dietama a tahle je nejlepší. Má fakt chutná jídla, to jsem byla až překvapená. No a hlavně funguje a to hned od začátku, takže to je parádní motivace...

Odpověď
Eva | 17.9.2018 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poporodní kila
Holky jaké to je po porodu císařským řezem? bolí to pak moc až se budu hojit? můžu brát prášky proti bolesti, když chci kojit?

Odpověď
Katka | 18.9.2018 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Poporodní kila
Sestra když byla v Kanadě na císařském řezu, tak dostala na břicho pumpičku, která pumpovala přímo do jizvy lokálně látku ropivacain, která působí jako analgetiku pouze v tom místě, takže mohla v klidu kojit.

Odpověď
Eva | 19.9.2018 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Poporodní kila
Tohle se u nás asi nedostává že? jako nechci po porodu brát prášky, abych mohla kojit a tohle by byla dobrá alternativa.

Odpověď
Katka | 20.9.2018 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Poporodní kila
Zjišťovala jsem si to a už to je i u nás stačí když si zajdete do lékárny, kde to objednají a doručí to do nemocnice, kde vám to doktro přes kynalu zavede do jizvy, stojí to 4000 korun.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné