| Jarní detox - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké doplňky stravy na detox organismu doporučíte? Potřebuju po zimě nějakou očistu, mám špatnou pleť, horší zažívání ... Zuzka | 17.3.2024 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jarní detoxZdravím, mě se osvědčily tobolky Lymfogreen od Green idea. Podporují lymfatický systém, vylučování vody z organismu, podporují trávení a pozitivně ovlivňují metabolismus tuků a cukrů. Odpověď Martina | 19.3.2024 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jarní detoxHolky, tyto tobolky bych taky zkusila. Detox totiž taky potřebuju jako sůl - napíšete prosím, kde bych je mohla objednat na internetu? Odpověď Zuzka | 21.3.2024 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jarní detoxTady máte na tobolky přímo odkaz www.greenidea.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/61091-lymfogreen Odpověď Dana | 21.4.2024 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jarní detoxŽádný jarní detox tělo nepotřebuje. Pokud mu celý rok dáváte kvalitní stravu a doplňky stravy. Tak tohle není potřeba. Navíc játra je dobré posilovat přípravky celý rok. Odpověď Eva | 25.4.2024 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jarní detoxJaké doplňky jsou vhodné pro celoroční užívání? Já hledám něco na střeva a tak. Odpověď Erika | 19.9.2024 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jarní detoxdoporučuji zařadit zelené potraviny. na to aby trávení dobře fungovalo jsou naprosto skvělé, mně se i mnohem zlepšila plet, mám vice energie. už je to pro mě taková rutina, dávám chlorellu a ječmen green ways :) každý den Odpověď Katy Nov. | 20.9.2024 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jarní detoxahoj, také mám problémy s trávením a práve mám i dost sklony k akne, četla jsem akorát plno reakcí, že se lidem pak plet zhoršila Odpověď Erika | 25.9.2024 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jarní detoxjasně. to je pravda, taky mám tu zkušenost. nasadila jsem chlorellu a ječmen a první měsíc jsem byla dost neštastná, plet samý pupínek, naštěstí jsem měla při telefone konzultantku firmy green ways ..to je právě tza výhoda,že na to nejsi sama a poradí...a ta mě uklidnila, jinak bych s tím sekla. vysvětlila mi jak celý proces funguje, že se tělo nejdříve čistí, můžeš častěji běhat na wc, plet se zhorší,ale fakt do měsíce bylo po všem a ted mám plet bez problemu a klidnou :) a to i v období pms, navíc i spodní bříško mám pryč. takže nelekej se takových jevů a určite doporučuju si s někým od nich zavolat a nastaví ti dávkování individuálně Odpověď |