Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jarní detox

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jarní detox - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaké doplňky stravy na detox organismu doporučíte? Potřebuju po zimě nějakou očistu, mám špatnou pleť, horší zažívání ...

Zuzka | 17.3.2024 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní detox
Zdravím, mě se osvědčily tobolky Lymfogreen od Green idea. Podporují lymfatický systém, vylučování vody z organismu, podporují trávení a pozitivně ovlivňují metabolismus tuků a cukrů.

Odpověď
Martina | 19.3.2024 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jarní detox
Holky, tyto tobolky bych taky zkusila. Detox totiž taky potřebuju jako sůl - napíšete prosím, kde bych je mohla objednat na internetu?

Odpověď
Zuzka | 21.3.2024 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jarní detox

Odpověď
Dana | 21.4.2024 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní detox
Žádný jarní detox tělo nepotřebuje. Pokud mu celý rok dáváte kvalitní stravu a doplňky stravy. Tak tohle není potřeba. Navíc játra je dobré posilovat přípravky celý rok.

Odpověď
Eva | 25.4.2024 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jarní detox
Jaké doplňky jsou vhodné pro celoroční užívání? Já hledám něco na střeva a tak.

Odpověď
Erika | 19.9.2024 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jarní detox
doporučuji zařadit zelené potraviny. na to aby trávení dobře fungovalo jsou naprosto skvělé, mně se i mnohem zlepšila plet, mám vice energie. už je to pro mě taková rutina, dávám chlorellu a ječmen green ways :) každý den

Odpověď
Katy Nov. | 20.9.2024 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jarní detox
ahoj, také mám problémy s trávením a práve mám i dost sklony k akne, četla jsem akorát plno reakcí, že se lidem pak plet zhoršila

Odpověď
Erika | 25.9.2024 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jarní detox
jasně. to je pravda, taky mám tu zkušenost. nasadila jsem chlorellu a ječmen a první měsíc jsem byla dost neštastná, plet samý pupínek, naštěstí jsem měla při telefone konzultantku firmy green ways ..to je právě tza výhoda,že na to nejsi sama a poradí...a ta mě uklidnila, jinak bych s tím sekla. vysvětlila mi jak celý proces funguje, že se tělo nejdříve čistí, můžeš častěji běhat na wc, plet se zhorší,ale fakt do měsíce bylo po všem a ted mám plet bez problemu a klidnou :) a to i v období pms, navíc i spodní bříško mám pryč. takže nelekej se takových jevů a určite doporučuju si s někým od nich zavolat a nastaví ti dávkování individuálně

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné