Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Nová vana do koupelny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nová vana do koupelny - diskuze na toto téma
Můžu poprosit o radu zkušenější tady? Jak vybrat prosím novou kvalitní vanu? Budeme kompletně rekonstruovat koupelnu, a tak bych si to chtěla zjišťovat vše co nejvíc předem.

Adéla | 21.3.2024 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová vana do koupelny
Kvalitní vanu, sprchovou vaničku i umyvadlo jsem koupil ze smaltované oceli. Je to prostě prověřená klasika, která vám vydrží navěky. Vybral jsem vše od výrobce, který používá vlastní 100 % recyklovatelnou smaltovanou ocel a na své výrobky dává záruku 30 let. Jednak vyrábí vše z kvalitního materiálu, který je odolný proti mechanickému poškození, kyselinám i chemikáliím a navíc dělají i velmi krásné designové výrobky. Například vanu jsem vybral https://www.kaldewei.cz/vyrobky/koupaci-vany/detail/product/classic-duo-oval/ Doporučuji se podívat na jejich stránky, kde najdete kompletní sortiment. U každéh výrobku pak najdete i kompletní technické informace včetně rozměrů a umístění odpadu.

Odpověď
Jarka | 31.8.2024 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová vana do koupelny
Když jsem si všimla, že voda ve vaně přestává odtékat, nevěděla jsem, co si počít. Zkusila jsem použít různé domácí prostředky, ale situace se jen zhoršovala. Nakonec jsem se rozhodla zavolat odborníka. Na internetu jsem našla firmu https://www.bjservis.cz/ z Prahy, která se specializuje na řešení takových problémů. Zavolala jsem jim a domluvili jsme se na návštěvě. Přijeli velmi rychle a hned se pustili do práce. Problém byl vyřešen během krátké chvíle a vana opět fungovala. Jsem velmi spokojená s jejich službami a určitě je doporučuji všem, kdo mají podobné problémy.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné