| Kam na IVF - diskuze na toto téma |
Maminky, je tu některá, co byla na úspěšném IVF? Kde jste byly? A jak dlouho trvalo, než se vám zadařilo? A byla některá z vás na zlínské klinice https://www.ivf-zlin.cz/? Romana | 1.2.2019 06:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFDobu ti nidko neřekne, záleží v čem je u vás problém a podle toho léčba probíhá. My ve Zlíně byly , nakonec IVF a zadařilo se hned na poprvé. Odpověď Sandra | 7.7.2020 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFU nás se to povedlo na druhý pokus, takže nám se to co jsme si nejvíc v životě přáli splnilo :). Jsem hrozně ráda, že tato možnost je i přes to, že to někteří odsuzují. Odpověď Anna | 14.8.2020 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam na IVFMohla bych vědět, jak dlouho celý tady ten proces umělého oplodnění trvá ? Odpověď Sandra | 29.8.2020 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kam na IVFTo je hrozně individuální a záleží na tom, kde je přesně ve vašem případě problém ;) v každém případě je to běh na dlouhou trať, takže tomu hlavně nepropadnout, zbytečně se tím nezabývat víc než je potřeba a ono se to povede ;) Odpověď Gábina | 25.9.2020 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFDobrý den, doba celého procesu umělého oplodnění je hodně dlouhá. Nejprve se musíte objednat na kliniku, proběhnou různé konzultace, testy, vyšetření, atd. Pak přijde na řadu umělé oplodnění - existuje více způsobů a pak se čeká, jestli bylo úspěšné. Já musím zaťukat, že nám se zadařilo hned na první pokus, což jsem ani nedoufala. Bylo to hodně psychicky náročné, ale díky klinice www.gynem.cz/ teď máme zdravého a krásného 3. měsíčního chlapečka :-) . Odpověď Petra | 28.9.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam na IVFJá chodím s manželem na IVF do www.ivf-zlin.cz, jsem velmi spokojená. Je tam moc milý personál, který vše podrobně vysvětlí. Odpověď Radka | 30.9.2022 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam na IVFMy jsme se k nim také objednali, ale mám z toho strach. Odpověď |