Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vybavení do nové chaty

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vybavení do nové chaty - diskuze na toto téma
Dobrý den, mohu se zeptat prosím kde nakoupit nějak výhodně vybavení na chatu? Podařilo se nám koupit krásnou chatu, která je však naprosto bez vybavení. Můžete mi poradit?

Adam | 22.3.2024 07:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do nové chaty
Když jsem na chatu potřeboval sehnat kvalitní rudl, který jsem nakonec vybral https://www.bazaroveregaly.cz/hlinikovy-prepravni-rudl-200-kg/ , tak jsem objevil i rohové regály u nich a regály s velkou únosností. Díky tomu jsem dokázal na chatě zase udělat pořádek a všemu přiřadit taky své místo. Zase se nám tam lépe funguje.

Odpověď
Eva Novotná | 19.9.2024 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vybavení do nové chaty
I u nás na chalupě jsme se museli dívat na to jestli se někde prodávají www.drdlik.cz/lamely-mikro lamely mikro, protože jsme tak nějak věděli že to asi nebude naprosto optimální velikost kdybychom si to nějak moc nezařizovali a prostě vzal to nejlevnější co by nám přišlo pod ruku. Už je to na svém místě a vypadá to teda DOKONALE!

Odpověď
JaneX | 25.3.2024 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybavení do nové chaty
Asi hodně záleží na tom, jakou máte chatu. My máme moderní letní dům, takže tam nechybí ani nabíjecí stanice pro elektromobily od https://www.smart4smart.cz/ a jako celkově tam máme hodně moderní technologie. Ostatně se tam plánujeme na léto prakticky odstěhovat a pracovat z Beskyd, kde je ta chata, takže proč by to nešlo. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné