| Šetrná a nedráždivá tělová kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jakou šetrnou a nedráždivou kosmetiku používáte na tělo? Myslím peeling, sprchový gel, tělové mléko ... Eliška | 13.4.2024 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná a nedráždivá tělová kosmetikaMrkněte na milujubio.cz - objednávám u nich kosmetiku Urtekram, která je čistě přírodní, certifikovaná a VEGAN. Odpověď Jarka | 17.4.2024 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná a nedráždivá tělová kosmetikaHolky, mají i kosmetiku na vlasy - myslím nějaké šetrné šampony? Zrovna mi padají celkem vlasy a tam přemýšlím, že bych zkusila přírodní produkty. Odpověď Eliška | 20.4.2024 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrná a nedráždivá tělová kosmetikaAno, tady máte odkaz na jejich produkty www.milujubio.cz/urtekram Chce to vyzkoušet a uvidíte sama, kosmetika je skvělá. Odpověď Dana | 16.4.2024 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná a nedráždivá tělová kosmetikaJá hledám nějakou dobrou kosmetiku na vrásky. Máte nějakou vyzkoušenou, aby opravdu fungovala? Odpověď Denisa | 25.4.2024 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná a nedráždivá tělová kosmetikaJá si kupuji tuhle kosmetiku https://www.notino.cz/avene/dermabsolu-remodelacni-denni-krem/ jsem s ním spokojená. Na začínající vrásky mi dobře působí. Odpověď |