| Kvalitní vlasová kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké kvalitní šampony, kondicionéry a vlasové oleje kupujete a jste spokojené? Mám zničené vlasy a chtěla bych je nějak ozdravit. Galetta | 10.4.2024 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaNeporadím nic konkrétního na vlasy. Tam moje znalosti bohužel nesahají. Co je ale fajn, tak to jsou vitamíny a minerály od https://www.thoravit.cz/vitaminy-a-mineraly/ které si kupujeme, takže bych se asi zaměřil nejdříve tam. Podle mě byste tam mohla najít věci, které byste skutečně potřebovala. :) Ale jako uvidíte sama. Já to tam mám každopádně velmi ráda. Odpověď Lucie | 11.4.2024 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaZdravím, já jsem nedávno objevila skvělou značku Khadi a mám od nich vše - šampon, kondicionér, masku, olejíček na vlasy. Vše je fakt výborné a s výborným složením a vlasy jsou úplně jiné - zdravější, krásnější ... Odpověď Tamara | 13.4.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetikaMoc děkuji za komentář :) Napíšete ještě prosím, jaký konkrétní produkt u nich na zničené vlasy objednat? Odpověď Lucie | 15.4.2024 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaDoporučím šampon z této řady www.khadi.cz/khadi-elixir-sampon-ruze-reparace-200-ml Regeneruje, vyživuje a navrací vlasům sílu a vitalitu. Odpověď JaneX | 15.4.2024 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaTaky bych něco pro chlapa potřebovala. Jako fakt nevím, kde se to v něm vzalo, ale za poslední rok začal hrozně plešatět. Zdravotně je na tom ale v pořádku. Možná prostě jen úbytek testosteronu. A to jsem si říkala, že když jsem si ho brala, jaký je to fešák. Vypadá trochu jako Karlos Vémola a to holky samy řekněte, že je to fakt kus chlapa: https://www.oktagonmma.com/cs/fighters/karlos-vemola/ která by ho nechtěla? Odpověď Denisa | 17.4.2024 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaNejdůležitější je, pokud chcete používat kvalitní kosmetiku, tak pořádně vlasy vyčistit a na to je nejlepší hloubkově čistící šampón. Odpověď Jana | 25.4.2024 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetikaKde takový šampón sehnat? To není jen tak, aby byl opravdu takový, že vlas a pokožku dobře vyčístí. Odpověď |