Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Pojištění u nového auta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pojištění u nového auta - diskuze na toto téma
Přeji pěkný den, prosím chtěla bych se zeptat na pojištění nového auta. Můžete mi poradit, u které pojišťovny se to vyplatí nejvíc? Máte zkušenost prosím?

Galetta | 10.4.2024 07:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění u nového auta
Dělala jsem několik let pojišťovací agentku a tak vám s klidným svědomím řeknu, že na tuhle otázku vám nedokáže odpovědět vůbec nikdo. Nevíme co to je za auto, kde jezdí, jak jezdíte vy, jaká je vaše řidičská minulost. To můžete stejně tak přijít do pneuservis Praha www.pneumracek.cz/clanek/pneuservis neukázat jim kola, ani auto a zeptat se jich, kolik budou stát nové pneumatiky. Taky nebudou vědět.

Odpověď
Jarka | 10.4.2024 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění u nového auta
Pojištění auta? Mě se povedlo sehnat nakonec dobře i havarijní pojištění, které bývá zpravidla dražší než to povinné. Mohu doporučit online porovnávač pojištění Klik.cz, kde si opravdu velmi rychle zjistíte nabídky od všech pojišťoven. Když si pak některou z nich vyberete, tak si můžete pojištění i rovnou online sjednat přímo přes porovnávač pojištění.

Odpověď
Tereza | 22.12.2024 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění u nového auta
Když jsem si pořídila nové auto, měla jsem z něj obrovskou radost, ale hned mě napadlo, jak ho co nejlépe ochránit. Parkuji ho totiž na ulici a v okolí už pár aut zmizelo. Nechtěla jsem riskovat, že o něj přijdu, a tak jsem hledala nejlepší zabezpečení. Nakonec jsem se rozhodla pro společnost Sherlog. Nabízejí aktivní zabezpečení, které auto hlídá nepřetržitě. Pokud by došlo ke krádeži, systém okamžitě informuje jejich centrálu, která začne auto lokalizovat, a to i s pomocí policie. Teď vím, že jsem udělala maximum pro ochranu svého auta, a můžu být klidnější.

Odpověď
Renata | 22.8.2025 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění u nového auta
Když jsem si zabouchla dveře auta se zapnutým alarmem a klíči uvnitř, myslela jsem, že to dopadne špatně a plánovaný výlet byl ztracen. Zavolala jsem ale na zámečnickou pohotovost https://www.zamecnikvlasim.cz/otevirani-aut/ Technik přišel rychle, s klidem a vysokou profesionalitou deaktivoval alarm, otevřel auto a všechno dal do pořádku. Nezničilo se vůbec nic a já mohla pokračovat ve svém plánu. Jsem moc ráda, že existují lidé, kteří si umějí poradit i s komplikovanými situacemi.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné