Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Slabá erekce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Slabá erekce - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, mého muže trápí slabá erekce. Jako správný chlap si to prostě nechce přiznat a pořád se tím užírá. Co by mu mohlo pomoci?

Jitka | 13.4.2024 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Slabá erekce
U chlapa to takhle prostě je, že hrozně dlouho trvá si vůbec přiznat problém a pak se teprve hledá řešení. Zrovna v tomto případě vidím ale řešení velmi jednoduše. Prostě pořídit kvalitní prášky na erekci a pak bude zase vše bez problémů fungovat. To je jednoduché nebo ne? Tedy u mého chlapa to takhle jednoduché alespoň bylo.

Odpověď
Pavlína | 14.4.2024 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Slabá erekce
Vidím to naprosto stejně, můj muž už také dlouhou dobu bere prášky na erekci vždy když na to chceme skočit. Bere prášky na erekci https://www.supererekce.cz/3-lang a já bych snad řekla, že má erekci silnější a pevnější než před tím kdy měl. Jsem s tím díky tomu velmi spokojená.

Odpověď
JaneX | 15.4.2024 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Slabá erekce
A je to pokaždé nebo jenom někdy? U nás pomohlo, že jsme TO začali dělat jinak. Možná trochu vášnivěji, ale celkově si více plnit přání a vybočili jsme ze stereotypu. Fajn taky bylo, když začal dbát na svoje zdraví. Investovali jsme do finské sauny od https://www.saunujeme.cz/nase-sauny/finska-sauna/ a využíváme ji jak pro regeneraci, ale tak i pro společný relax. Ono takové milování v sauně má něco do sebe. :)

Odpověď
Gigi | 17.4.2024 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Slabá erekce
Možná je to trochu netypický názor, ale já bych to rozhodně vyzkoušela, protože s tím mám vlastní zkušenost. Co takhle si to trochu okořenit? Jako nám fungovala v posteli další partnerka. Jiná moje kamarádka, která tohle řešila ve vztahu taky, dala manželovi poukaz na tantra masáž. Masérku našla na www.ceskemaserky.cz/ a předem si s ní domluvila, co je dovolené a co ne... víte co, aby se z toho nestal jen takový bohapustý úlet. Ale co říkala, tak jim to pomohlo a navíc si manžel domů přinesl fajn praktiky i pro ni. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné