| Clip in vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych si občas vytvořila účes pomocí clip in vlasů. Jsem ochotná do nich investovat, aby výsledek opravdu stál za to. Také bych ráda clip in vlasy, jejichž aplikace zvládnu sama doma, a které bude možno tepelně upravovat, abych si z nich mohla dělat různé účesy. Máte někdo zkušenost, kde nakupujete a jakou značku doporučujete? sabka | 28.4.2024 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyahoj, přidám se ..taky by mě zajímaly zkušenosti holek co do toho šly. nevim, jak vybrat správný odstín, případně jestli vlasky barvíte a natáčíte a jakou metodu doporučíte,aby byl přechod přirozený Odpověď katka n | 29.4.2024 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in vlasyza sebe mohu doporučit pravé lidské vlasy. ty můžeš barvit, žehlit, natáčet :) mám spoje keratinem Odpověď evatala | 24.6.2024 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in vlasyAhoj já šla keratinem. Kupovala jsem tyto: https://www.vlasy-levne.cz/vlasy-na-keratin-40/88-40-vlasy-na-keratin-cerna.html
Vypadají přirozeně, vydržely a nijak se to necuchalo. Šla jsem samozřejmě za kadeřnicí, aby mi pomohla.
Odpověď Denisa | 28.4.2024 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyJá bych hlavně chtěla mít hezké svoje vlasy, nemůžu mít ani clipy, protože mám vlasy jako chemlon a nic mi na to nezabírá. Nemáte někdo radu? Četla jsem o vyšetření vlasové pokožky, nezná někdo?
Odpověď NelaK | 1.5.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in vlasyJá jsem byla na trichologickém vyšetření na https://www.clinicalhair.cz/ a opravdu mi moc pomohli. Mají pobočky ve více městech, určitě stojí za to se k nim objednat.
Odpověď Rika | 30.4.2024 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyahoj já mám pásky z hot style a též lidské prameny, tam si stopro vybereš a jsou tam moc ochotní, s výběrem poradí :) Odpověď Tereza | 24.7.2024 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyAhoj, určitě brát clip in vlasy z pravých lidských vlasů. Jednak jsou nejkvalitnější a účes pak vypadá, jako kdyby vlasy byly opravdu vaše a taky se dají upravovat, jako kdyby to byly vaše vlasy, takže natáčet, žehlit, dokonce i barvit. Já nakupuju od clipinhair.cz, mají tam velký výběr a najdete tam všechny informace, co potřebujete. I návody na to, jak vlasy připevnit. Odpověď Pája | 14.11.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyJá clip iny kupuju na tomhle eshopu https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/ a můžu jen doporučit. Je tam velký výběr a clip iny jsou fakt kvalitní a taky jsou moc ochotní a poradí s výběrem, když třeba člověk nakupuje poprvé a neví si rady. Dá se jim napsat a pomůžou vybrat i co se týče odstínu. Odpověď Vlaďka | 1.12.2024 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in vlasyDobrý večer, holky, máte některá zkušenost s clip in vlasovými pásy? Odkud je máte a jste spokojené? Odpověď Denisa | 4.12.2024 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in vlasyZdravím, doporučuji clip in pásy od hotstyle.cz. Mají je z pravých vlasů, vyberete si ze spousty odstínů a jednoduše a rychle je přiděláte ke svým vlasům. Vypadá to fakt dobře, přirozeně a nikdo nic nepozná :) Odpověď Martina | 7.12.2024 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Clip in vlasyHolky, čtu na ně všude výborné recenze, takže si taky před Vánocemi udělám radost, protože po nich pokukuju už dlouho :) Odpověď Iveta | 11.12.2024 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Clip in vlasyJá jsem si je vybrala od mamky na Vánoce a jsem ráda, že jsou dobré a vybrala jsem dobře :) Odpověď |