Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bolest po císaři

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolest po císaři - diskuze na toto téma
Ahoj maminky... Zkouším to tady, protože tady se ví všechno... Moje kámoška teď rodila v Kanadě. Rodila císařem a říkala mi, že si po něm nechala do ranky zavést kanilou jakousi látku, která ju tu ranku umrtvila a ona necítila bolest. Neznáte něco takového? Dá se to koupit i u nás?

Erika | 18.9.2018 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest po císaři
Fakt tak to by mě také zajímalo, protože sestru čeká císař také a docela se dost bojí.

Odpověď
Romana | 22.4.2019 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolest po císaři
musím říci, že to objednání pumpičky opravdu stálo za to, já bolest vůbec nevnímala, stálo mě to v lékarně 4000

Odpověď
Simona | 24.9.2018 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest po císaři
Tak o tom jsme ještě neslyšela, můžeš zjistit od sesry jak se to přesně jmenuje? Čeká mě také císař a dost s ebojím té bolesti po. Zeptala bych se na to svého gynekologa,zda to je už i u nás. Děkuji moc

Odpověď
Kajinka | 2.2.2019 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Simono, u nás už to je, to se nemusíš obávat. Moje kamarádka rodila v Brně a normálně tu pumpičku už měla. Takže ti ji doktor určitě může napsat. Jinak je to teda na předpis a stojí kolem 4 tisíc, ale něco ti řeknu. Kamarádka říkala, že byla v porodnici s holka, co byly po CŘ a tu pumpičku neměly a říkala, že ty teda trpěly jako blázen. Ona, že byla úplně v pohodě. Takže podle mě se ta investice prostě vyplatí.

Odpověď
Nora | 2.10.2018 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest po císaři
Holky, já vím, o čem je řeč. Sama jsem tu pumpičku neměla, ale moje kamarádka ano. Rodila v Kanadě a tam je to běžné. Jedná se o takovou pumpičku, v které je látka- tlumící bolest. Ta je zavedena přes kanylu do rány - něco jako lokální umrtvení. Ta látka je dobrá v tom, že tlumí bolest přímo v té ráně, takže sestra se mohla běžně pohybovat, se sama osprchovat. Kdyby to bylo i nás, bylo by to super. Jinak se to teda platí, vychází to cca na 4 tisíce.

Odpověď
Iva | 14.10.2018 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem se na to ptala gynekologa a je to na recept. V lékárně ho odevzdáte .. pumpičku zaplatíte a pak jestli jsem to pochopila dobře tak to lékárna pošle přímo do porodnice, kde budete rodit a tam už vám ji doktor po císaři aplikuje. Akorát si moc nedovedu představit jak taková věc vypadá :/

Odpověď
Patka | 23.10.2018 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bolest po císaři
Ahoj Ivo, pochopila jsi to správně. Kamarádka teď rodila v Brně a tu pumpičku měla a moc di ji pochvalovala. Měla císař plánovaný, takže si ji dopředu koupila. Doktor jí ji pak po zákroku aplikoval. Ta pumpička do ranky vhání anestetikum, které ale umrtvuje jen tu ranku, nejde pak dál do těla, takže tě neoblbne a navíc nemá vliv na mléko.

Odpověď
Patka | 26.10.2018 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bolest po císaři
No, super, na to jsem se právě chtěla zeptat, protože mě nebylo jasné to, jak je s vlivem na mléko. Čili pochopila jsem to dobře, že ta pumpička umrtví jen postižené místo, nejde dál do těla?

Odpověď
Petra | 19.11.2018 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři
Ano pochopila jsi to správně, také mám s pumpou zkušenost. Měla jsem též obavy,aby se látka nedostala do mléka, ale byla jsem ubezpečena, že analgetika jdou pouze do rány.

Odpověď
Patka | 19.11.2018 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři
Kolik to teda stojí jestli bych se mohla zeptat a jak se ti s tím fungovala ? Můžeš s tím normálně do sprchy nebo se ta pumpička musí nějak odmontovat ?

Odpověď
Anča | 29.11.2018 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři
Patko, ta pumpička tě nijak neomezuje, naopak - opravdu eliminuje olest, čili můžeš normálně fungovat. Ano, klidně se s ní můžes spchovat, udeš jí mít schovanou v takové ledvince.

Odpověď
Paťka | 14.1.2019 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři
Je potřeba kvůli tomu absolvovat nějaké vstupní vyšetření ?

Odpověď
Anča | 7.2.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři
Nene, žádné speciální vyšetření nepodstupuješ, ostatně stejně před porodem podstupuješ spoustu testů, takže doktor ti řekne. Ale jde tam pouze o to, zda třeba nejsi alergická na nějakou složku, kterou analgetika obsahují, což nikoho takového neznám ani jsem o tom neslyšela, to by si byla vyjímka :)

Odpověď
Paťka | 19.3.2019 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolest po císaři

Odpověď
Lenka | 7.5.2019 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolest po císaři
Holky takze kdyz se pozeptam u sveho lekare tak me o tom bude vice informovat o te pumpicce? moc se mi to zamlouva. diky

Odpověď
Jana | 14.5.2019 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Urcite,muzete se informovat u sveho lekare a nebo pokud mas nejake konkretni otazky tak se klidne zeptej i tady nas. :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné