| IVF - zkušenosti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, třeba mi poradíte - 2x jsem podstoupila IVF na klinice v Praze, ale nezadařilo se. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Jak to řešit dál? Natálka | 14.5.2024 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF - zkušenostiAhoj a nepřemýšlela jsi nad změnou klinika? Já mám jen tu nejlepší zkušenost s klinikou IVF klinika Zlín. Taky jsem k nim přešla po předchozím neúspěchu... a tady jsem se cítila skvěle a hlavně mi pomohli, za což jsem neskutečně šťastná! Odpověď Irena | 19.5.2024 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF - zkušenostiTaky bych doporučila se obrátit na jinou kliniku. Na tu ve Zlíně jsem četla velkou chválu, mají velkou úspěšnost, tak třeba fakt pomůžou. Odpověď Alice | 21.5.2024 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF - zkušenostiTam se podařilo otěhotnět mě, klinika má fakt velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti a nám fakt pomohli. Tady najdete víc informací, včetně kontaktu www.ivf-zlin.cz/poskytovana-pece Odpověď Martina | 25.5.2024 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVF - zkušenostiHolky, já se zeptám na lékaře - mají na klinice odborníky, nevíte? Určitě bych se obrátila na kliniku, kde mají lékaři delší praxi. Odpověď Alice | 26.5.2024 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVF - zkušenostiAno, na klinice jsou lékaři s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Dokonce ředitel kliniky je je žákem slavného profesora Pilky, který se díky asistované reprodukce zasloužil o narození prvního miminka v ČR. Doporučím se k nim objednat na konzultaci a řeknou Vám co a jak. Odpověď Erika | 25.5.2024 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF - zkušenostiAhoj, za mě takto... chci ti říct, že nejsi sama. Mnoho lidí prochází podobnými obtížemi při plánování rodiny, a je důležité hledat podporu a sdílet své zkušenosti s ostatními. Je pochopitelné, že jsi zklamaná z neúspěchu IVF, ale neztrácej naději. Každý případ je individuální a neúspěch prvního nebo druhého pokusu nemusí nutně znamenat konec cesty. Existuje mnoho dalších možností a lékařských postupů, které ti mohou pomoci. Je důležité se poradit se svým lékařem o dalších možnostech a alternativách, které jsou k dispozici. Asi bych se poradila s gekologem, co dál. Třeba poradí kliniku, se kterou on má zkušenosti. Já sama jsem byla na klinice ve Zlíně a tam jsem byla spokojená. Odpověď |