| Vlasy, nehty, pleť - diskuze na toto téma |
Holky, potřebuji poradit... Potřebuji zlepšit kvalitu pleti, vlasů a když na to tak koukám, tak i nehtů :D Uvažovala jsem nad kolagenem. Ale nevím... Co je lepší? Prášky nebo nápoj? A asi nejlepší bude, když mi dáte přímo konétní typ, protože co jsem se koukala, tak těch kolagenů je opravdu hodně :( Nikoleta | 19.5.2024 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasy, nehty, pleťNo... :) Za mě je určitě lepší prášek... Jako myslím ten, co se rozpustí na nápoj. Pro mě osobně je to lepší a stravitelnější. Já mám tento https://www.notino.cz/zdravi/allnature/doplnky-stravy-kolagen-original-premium/ a nedám na něj dopustit. U vlasů a nehtů jsem viděla změny k lepšímu hned a teď už i pleť se mi zlepšuje. Jsem za něj fakt ráda :) Odpověď Marie | 7.6.2024 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasy, nehty, pleťPřipojuji se a souhlasím, že prášková forma je lepší. Mě v tomto ohledu vyhovuje Wecare Beauty, který má i příjemnou chuť po mandarinkách a proto je snadnější jeho užívání a navíc se dobře rozpouští ve vodě. Na pokožku, vlasy a nehty na mě funguje bezvadně.
Odpověď |