Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Akné

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné - diskuze na toto téma
Zdravím všechny, ženský - letos mi bude 30 let a už nějakou dobu mě trápí akné v obličeji :( Dělá se mi hlavně na bradě a na tvářích a nevypadá to dobře :( Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost?

Julie | 20.5.2024 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné
Zdravím, já bohužel s akné bojuju už delší dobu a zatím nic dostupného - kosmetika, séra, krémy ..., nepomohlo.

Odpověď
Dominika | 22.5.2024 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné
Holky, já když jsem řešila akné, tak jmi kamarádka doporučila Orcacollagen,. Jde o rybí, za studena hydrolyzovaný kolagen, který jsem začala denně pít a už po 14 dnech jsem měla pleť lepší a za další cca měsíc akné úplně vymizelo. Kolagen piju dál, už skoro 2 roky a nedám na něj dopustit, protože přináší další benefity - na vrásky, vlasy, nehty, klouby ... Je toho prostě moc a ty účinky mě moc baví a nehodlám se jich vzdát :) Tady najdete víc informací o kolagenu a můžete si ho tam přímo objednat www.orcacollagen.cz/o-pripravku Doporučím pročíst i informace o jejich členství, můžete pak využívat plno výhod (doprava zdarma, sleva na kolagen, automatická objednávka ...).

Odpověď
Marika | 24.5.2024 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné
Holky, moc díky za komentáře a doporučení na konkrétní kolagen :) Je pravda, že mě napadlo, že bych kolagen zkusila, ale moc jsem nevěřila, že by mohl fungovat! Takže jsem ráda za osobní zkušenost, jdu to vše pročíst a objednat ho :)

Odpověď
Ester | 27.5.2024 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Akné
Zdravím, já sama chci kolagen zkusit už delší dobu, jen jsem nevěděla jaký koupit. Teď je už jasné, jaký objednám, takže se už teď těším na ty benefity!

Odpověď
Galettaq | 20.5.2024 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné
Nepíšete, co jste proto udělala, takže se těžko radí takhle od boku. Osobně bych doporučila asi péči odborníků. Já chodím na kosmetika Praha 1 https://www.venitabeauty.cz/ a to mě teda baví moc. :) Hlavně se tam o mě starají a s akné mi taky pomohli. Zároveň bych se zaměřila na stres, spánek a dobrou stravu. To dělá taky hodně.

Odpověď
Katka | 15.6.2024 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné
Ahoj, já jsem bohužel taky jedna z těch, co se i v dospělosti potýká s akné. Kamarádka mi doporučila kosmetiku na problematickou pleť od značky La Roche-Posay a výsledky zatím super, konečně nemám pleť jako puberťačka. Není úplně nejlevnější, ale co si budem, když se člověk trápí s pletí, tak si klidně připlatí. Kupuji tady https://www.notino.cz/la-roche-posay/effaclar/ za příznivější ceny.

Odpověď
Katka | 20.9.2024 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné
zkuste zařadit zelene potraviny, ty jsou blahodárné jak na zažívání, tak mají dobrý vliv na plet se sklonem k akne nebo ekzemu :) já si ogjednala chlorellu a zel ječmen v tabletákch přímo na stránkách green ways a tam mi i poradili s dávkováním,aby to mlo efekt

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné