| Akné - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, ženský - letos mi bude 30 let a už nějakou dobu mě trápí akné v obličeji :( Dělá se mi hlavně na bradě a na tvářích a nevypadá to dobře :( Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost? Julie | 20.5.2024 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | AknéZdravím, já bohužel s akné bojuju už delší dobu a zatím nic dostupného - kosmetika, séra, krémy ..., nepomohlo. Odpověď Dominika | 22.5.2024 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AknéHolky, já když jsem řešila akné, tak jmi kamarádka doporučila Orcacollagen,. Jde o rybí, za studena hydrolyzovaný kolagen, který jsem začala denně pít a už po 14 dnech jsem měla pleť lepší a za další cca měsíc akné úplně vymizelo. Kolagen piju dál, už skoro 2 roky a nedám na něj dopustit, protože přináší další benefity - na vrásky, vlasy, nehty, klouby ... Je toho prostě moc a ty účinky mě moc baví a nehodlám se jich vzdát :) Tady najdete víc informací o kolagenu a můžete si ho tam přímo objednat www.orcacollagen.cz/o-pripravku Doporučím pročíst i informace o jejich členství, můžete pak využívat plno výhod (doprava zdarma, sleva na kolagen, automatická objednávka ...). Odpověď Marika | 24.5.2024 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: AknéHolky, moc díky za komentáře a doporučení na konkrétní kolagen :) Je pravda, že mě napadlo, že bych kolagen zkusila, ale moc jsem nevěřila, že by mohl fungovat! Takže jsem ráda za osobní zkušenost, jdu to vše pročíst a objednat ho :) Odpověď Ester | 27.5.2024 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: AknéZdravím, já sama chci kolagen zkusit už delší dobu, jen jsem nevěděla jaký koupit. Teď je už jasné, jaký objednám, takže se už teď těším na ty benefity! Odpověď Galettaq | 20.5.2024 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | AknéNepíšete, co jste proto udělala, takže se těžko radí takhle od boku. Osobně bych doporučila asi péči odborníků. Já chodím na kosmetika Praha 1 https://www.venitabeauty.cz/ a to mě teda baví moc. :) Hlavně se tam o mě starají a s akné mi taky pomohli. Zároveň bych se zaměřila na stres, spánek a dobrou stravu. To dělá taky hodně. Odpověď Katka | 15.6.2024 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | AknéAhoj, já jsem bohužel taky jedna z těch, co se i v dospělosti potýká s akné. Kamarádka mi doporučila kosmetiku na problematickou pleť od značky La Roche-Posay a výsledky zatím super, konečně nemám pleť jako puberťačka. Není úplně nejlevnější, ale co si budem, když se člověk trápí s pletí, tak si klidně připlatí. Kupuji tady https://www.notino.cz/la-roche-posay/effaclar/ za příznivější ceny. Odpověď Katka | 20.9.2024 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aknézkuste zařadit zelene potraviny, ty jsou blahodárné jak na zažívání, tak mají dobrý vliv na plet se sklonem k akne nebo ekzemu :) já si ogjednala chlorellu a zel ječmen v tabletákch přímo na stránkách green ways a tam mi i poradili s dávkováním,aby to mlo efekt Odpověď |