Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
dieta - diskuze na toto téma
zdravím, zajímalo by mě co vy a diety? jak se vám podařilo zhubnout a udržet se ve formě

Galetta | 21.5.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dieta
Odjakživa mám trochu problém s nadváhou a hlavně jsou na mě ta kila dost vidět. Hlavně v citlivých partiích. I proto ráda nosím plus size šaty od https://www.lasilueta.cz/mat-fashion/saty-oracla/ Ale abych se vrátila k těm dietám... cvičím a jím zdravě. Nedržím konkrétní dietu, ale prostě si hlídám, co jím. A omezuji bílé pečivo. To je základ.

Odpověď
erika | 22.5.2024 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dieta
já si beru inspiraci u bezhladoveni.cz, mají skvělé fit recepty. spočítala jsem si tam bmi a jedu kalorické tabulky, cvičím.

Odpověď
Viola | 17.9.2024 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dieta
Já jsem si chtěla pořídit správné chytré hodinky, kteér mi pomohou s hubnutím. Vyzkoušela jsem různé chytré hodinky, ale až https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ splnily všechny moje požadavky. Hodinky jsou stylové, lehké a díky silikonovému řemínku velmi pohodlné na nošení. Sledují všechny mé aktivity, od chůze po sport, a poskytují mi přesné informace o mém srdečním tepu i spánku. Líbí se mi také jejich jednoduché a intuitivní ovládání, což je pro mě velké plus. Cítím se díky nim mnohem více motivovaná být aktivní a zdravá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné