Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Kulma

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kulma - diskuze na toto téma
Ahojky, prosím prosím :) Chtěla bych se poradit ohledně keramické trojkulmy na vlasy. Máte s ní někdo zkušenosti? Jaké jsou vaše dojmy a tipy? Zvažuji koupi trojkulmy, ale nejsem si jistá, jaké jsou její výhody oproti běžným kulmám nebo žehličkám na vlasy. Pomáhá keramická technologie skutečně ochránit vlasy před poškozením a zároveň jim dodat lesk a objem? Ráda bych se také dozvěděla, jaký typ vlasů je nejvhodnější pro použití trojkulmy a jaké produkty na ochranu vlasů před teplem doporučujete používat. Pokud máte konkrétní zkušenosti s nějakým modelem keramické trojkulmy nebo tipy na její použití, budu ráda, když se o ně podělíte :) Děkuji moc.

Natálka | 22.5.2024 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kulma
No, nedávno jsem si pořídila trojkulmu od značky Freylish, https://freylish.cz/products/freylish-kulma. Musím říct, že jsem s ní velmi spokojená. Jednou z hlavních výhod, kterou jsem zaznamenala, je právě keramická technologie. Díky ní je teplo rovnoměrně rozloženo po celé délce vlasů, což minimalizuje riziko poškození. Mé vlasy jsou po použití trojkulmy lesklé, hladké a nevykazují známky krepatění. Co se týče typu vlasů, který je nejvhodnější pro použití trojkulmy, myslím si, že je to vhodné pro většinu typů vlasů. Pokud máte jemné vlasy, doporučuji použít nižší teplotu a sušit vlasy před použitím trojkulmy. Naopak pro hrubé a nepoddajné vlasy můžete použít vyšší teplotu. Před použitím trojkulmy vždy doporučuji aplikovat sprej na ochranu vlasů před teplem. Tím minimalizujete riziko poškození vlasů a udržíte je zdravé i po častém stylingu. Celkově jsem s touto keramickou trojkulmou velmi spokojená a mohu ji vřele doporučit :) Fakt budeš spokojená!

Odpověď
Klára | 25.7.2024 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kulma
Od Freylish mám ionizační fén, je perfektní. Vlasy se mi krepatí mnohem míň. Krásně se s ním pracuje, i při delším fénování nebolí ruce, je lehký, skladný.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné