Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 29. července 2026, svátek má Marta, zítra Bořivoj
Vyhledávání

Diskuse - Úprava vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úprava vlasů - diskuze na toto téma
Maminky, mám dost zničené vlasy. Musela jsem udělat radikální řez a nechala jsem se ostříhat na krátko... Ale po dlouhých vlasech toužím, no :( Uvažuji proto o pořízení clip-in vlasů a ráda bych se dozvěděla více o vašich zkušenostech. Jaké značky byste doporučili a proč? Jak je to s jejich kvalitou a trvanlivostí? A jak náročná je jejich údržba a aplikace?

Lilianna | 25.5.2024 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úprava vlasů
Ahojky, clip in jsou skvělá volba. Já je používám už nějakou dobu a musím říct, že jsem s nimi opravdu spokojená. Kvalita a trvanlivost hodně závisí na značce, kterou si vybereš. Osobně mohu doporučit clipy ze shopu https://www.clip-in-vlasy.eu/. Mají široký výběr barev a typů vlasů, které vypadají přirozeně a dobře drží. Co se týče údržby, není to nic složitého. Stačí je pravidelně česat a umývat šetrným šamponem. Aplikace je také jednoduchá a rychlá, zvládneš to během pár minut. Já si své clipy často nasazuji sama a nikdy jsem s tím neměla problém. Takže... :) Pokud hledáš kvalitní clip-in vlasy, určitě se podívej na jejich nabídku. Myslím, že budeš spokojená!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné