Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kolagen

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kolagen - diskuze na toto téma
Zdravím, holky chci se zeptat - je jedno jaký kolagen koupíte? Nebo je dobré si číst složení? Podle čeho vybírat?

Martina | 3.6.2024 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen
Já bych teda na složení určitě mrkla - nejúčinnější na trhu je za studena hydrolyzovaný kolagen a pokud bude obsahovat i další účinné látky, tím líp.

Odpověď
Eliška J. | 3.6.2024 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kolagen
Souhlasím - všechny tyto paramatry splňuje Orcacollagen. Sama ho nějakou dobu užívám a je výborný. Běhám dlouhé tratě a klouby fakt nebolí, navíc se mi zlepšila i kvalita vlasů, nehty jsou pevnější a na pleti je to taky znát. Už si bez něho neumím ráno ani představit, má skvělou chuť a když si u nich zřídíte členství, máte pak více výhod a slevu na kolagen.

Odpověď
Ilona | 3.6.2024 01:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kolagen
Holky, dívala jsem se na složení a je fakt super! Hlavně, když se užívá kolagen, musíte k němu užívat i vitamín C (kolagen se lépe vstřebává a tělo ho daleko efektivněji využije) a tady už je přímo ve složení, takže nic jiného už není potřeba užívat.

Odpověď
Irena | 4.6.2024 07:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen
Doplňování kolagenu je pro mě velmi důležité, a to hlavně proto, že se snažím pravidelně sportovat. Pak ho tělo potřebuje ke svému správnému fungování. Kvůli sportování jsem si pořídila i chytré hodinky, konkrétně model https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-cerna/ Co se týče funkcí, tyto hodinky jsou naprosto skvělé. Mají širokou škálu sportovních režimů, které mi pomáhají sledovat a analyzovat moje výkony. Při běhu hodinky měří vzdálenost, tempo, srdeční tep a spálené kalorie. Díky tomu mám okamžitý přehled o tom, jak si vedu a kde mohu ještě zapracovat na zlepšení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné