| Uklidnění - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím o doporučení - máte nějaký fígl na nervy? Dcera maturuje a já to snáším ze všech nejhůř :( Jsem permanentně ve stresu a navíc špatně spím. Tamara | 7.6.2024 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | UklidněníZdravím, mě se osvědčil Allegra Drink od značky Woykoff. Na stres funguje skvěle, navíc máte dobrou náladu a taky po něm fakt dobře spím. Odpověď Alice | 10.6.2024 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: UklidněníZdravím, taky bych tento doplněk stravy zkusila. Je prosím bez receptu? Dá se třeba objednat na internetu? Odpověď Tamara | 13.6.2024 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: UklidněníKoupíte ho běžně v lékárně nebo i přes internet na stránkách lékáren, třeba tady www.drmax.cz/woykoff-allegra-drink-new-200-g Odpověď Lucka | 18.6.2024 05:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | UklidněníProč se s tím stresuješ ty? Ty to stejně neovlivníš, jak dcera dopadne. Nech to na ní. Chápu, že o ni máš obavy, ale ona to musí zvládnout. Tebe potřebuje jako podporu, a když budeš vystresovaná, unavená a protivná, tak ji moc nepodržíš. Objednej si Krupa kratom z https://www.adamkrupa.cz/ , odpočiň si a uvidíš, že to dcera zvládne. Odpověď |