Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Domácí bělení zubů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Domácí bělení zubů - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jak prosím na domácí bělení zubů, abych si nepoškodila zubní sklovinu? Máte někdo zkušenost?

Klára | 8.6.2024 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí bělení zubů
Zdravím, mě známá doporučila bělící pero od značky White Pearl a jsem nadšená. Aplikace je snadná, pero neobsahuje peroxid, takže nemusíte mít strach o sklovinu a navíc se lehce a úplně jednoduše nanáší. Mrkněte na krasnyusmev.cz, tam pero objednávám.

Odpověď
Martina | 16.6.2024 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Domácí bělení zubů
Holky, a když toto bělící pero neobsahuje peroxid, jak zuby vybělí?

Odpověď
Klára | 21.6.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Domácí bělení zubů
Peroxid neobsahuje, to by poškozovalo sklovinu a do toho bych nešla! Obsahuje účinnou látkou PAP, která funguje na stejném principu jako peroxid, ale bez poškození zubní skloviny. Doporučuji vyzkoušet www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-pero-na-beleni-zubu-2-2ml Určitě budete spokojená.

Odpověď
Terka | 14.6.2024 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí bělení zubů
Zdravím, já používám tyto bělící pásky https://www.notino.cz/perl-weiss/power-whitening-strips-belici-zubni-pasky/. Piju hodně kávy a ráda si dám červené víno, takže se to už začalo projevovat i na zubech, tak jsem to musela začít řešit.

Odpověď
Ekiiis8 | 7.8.2024 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí bělení zubů
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s domácím bělením zubů. Slyšela jsem, že spousta lidí zkouší různé bělící pasty a proužky, ale výsledky bývají často zklamáním. Vím, že je to lákavé a pohodlné, ale sama jsem také vyzkoušela několik produktů a většinou to nefungovalo tak, jak jsem doufala. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s bělícím systémem Opalescence u zubaře. Jaké byly vaše výsledky a jak dlouho efekt vydržel? Bylo to šetrné ke sklovině a nezpůsobilo to žádné citlivosti? Ráda bych se dozvěděla, jak probíhá celý proces a zda to opravdu stojí za to. Pokud máte nějaké tipy nebo doporučení, budu moc ráda! O Opalescence jsem našla více informací tady: https://www.dentalheart.cz/ordinacni-beleni-zubu/ . Děkuji!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné