| Vířivka na zahradu - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, doporučíte mi kvalitní vířivku pro 6 osob? Nejlépe nafukovací a hlavně kvalitní, aby něco vydržela. Katka | 8.6.2024 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vířivka na zahraduZdravím, my jsme kupovali vířivku loni z Marimexu a je super. Měli jsme na ni doporučení od známých a je opravdu kvalitní, pevná a pohodlná. Odpověď Julie | 12.6.2024 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vířivka na zahraduDobrý večer, taky bychom s přítelem chtěli na zahradu vířivku, ale máme 2 kočky, takže nechceme nafukovací. Poradíte? Odpověď Eliška | 16.6.2024 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vířivka na zahraduHolky, my máme tuto a je skvělá, pevná, bytelná a prostě úžasná. Určitě ji doporučím, máme ji z loňska a koupeme se v ní celý rok www.marimex.cz/virivy-bazen-mspa-tribeca a navíc teď s kódem 24DOLU1000 máte slevu tisíc korun. Odpověď JaneX | 14.6.2024 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vířivka na zahraduTeda když si to představím, tak bych ji měla na zahradě hned. Ale bohužel bydlíme v bytě, takže se nás vířivka asi fakt netýká. :D Ale rádi jezdíme na wellness. Letos máme pronajatý srub Krušné Hory https://www.srubvoderi.cz/ a tam by snad mělo taky něco takového být. Ale přiznám se, že jsem úplně zapomněla, jaká tam ta výbava je. :O To jsem celá já. Odpověď |