Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Akné v dospělosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné v dospělosti - diskuze na toto téma
Dobrý večer, holky - trápí mě už nějakou dobu akné, poradíte, co by na to mohlo zafungovat?

Hanka | 17.6.2024 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v dospělosti
Zdravím, já jsem zkoušela hodně druhů kosmetiky, doplňků stravy, bylinek, ale nejlepší na to je Orcacollagen. Jde o za studena hydrolyzovaný kolagen, který má skvělou chuť a fakt na akné zafungoval. Teď ho piju každé ráno už déle jak rok a těch benefitů na sobě vidím daleko víc. Nejen, že jsem bez akné, ale zlepšila se mi výrazně pleť, co se týče vrásek a hydratace, mám lepší kvalitu vlasů, pevné nehty a taky necítím kolena, a to mě bolívaly několik let.

Odpověď
Rita | 18.6.2024 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v dospělosti
Ahoj, kdykoliv se mi něco vyraší, takže použiji kuličku od Mádary z Notina. Přijde mi, že se pupínek jakoby zatáhne a nevyskočí taková obří boule, jak jsem byla zvyklá. No a samozřejmě potom nemačkat. Můžeš to nanést ráno i pak večer.

Odpověď
Alena | 19.6.2024 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v dospělosti
Děkuji moc za doporučení, napíšete prosím ještě, kde bych si o tomto kolagenu mohla přečíst víc informací a ještě prosím o info, jak by se měl užívat dlouho?

Odpověď
Hanka | 22.6.2024 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v dospělosti
Tady najdete veškeré informace www.orcacollagen.cz No a ideální je ho užívat pravidelně a dlouhodobě, aby mělo tělo dostatek kolagenu a dalších účinných látek, které tento kolagen taky obsahuje (Zinek, Biotin, kyselina hyaluronová ...). Tělo s věkem totiž kolagen ztrácí a nezbyde nám nic jiného než ho pravidelně tělu dodávat. Pokud se pro něho rozhodnete, doporučím si u nich zřídit členství, pak čerpáte samé výhody, včetně slevy na kolagen.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné