| Chůvička pro miminko - diskuze na toto téma |
Můžu se zeptat prosím? potřebovala bych radu ohledně výběru nové chůvičky pro moje miminko. Poradíte mi jak vybrat dobrou a opravdu kvalitní chůvičku prosím? Petra | 15.6.2024 08:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chůvička pro miminkoA chcete kupovat opravdu klasickou chůvičku? Já bych totiž dokázala poradit i jiné řešení, a to wi-fi kamera, která vám pak doma zůstane jako kamera. Hlavní výhoda ale pro nás je i to, že kamera se napojí na wi-fi doma a můžete se pak na to připojit třeba z telefonu, takže můžeme hlídat já s manželem každý na svém telefonu bez problémů. Odpověď Andrea | 15.6.2024 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chůvička pro miminkoJakou wi-fi kameru na to používáte? Za kolik se tak dá pořídit? Odpověď Petra | 18.6.2024 08:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chůvička pro miminkoMy využíváme jako dětskou chůvičku tuto kameru, která musím říct, že je prostě perfektní https://www.spyexpert.cz/bezdratove-wifi-minikamery/165-inteligentni-wifi-ip-kamera-k-zabezpeceni-prostor.html Navíc nám potom doma zůstane i wi-fi kamera, která se dá pak využívat třeba jako bezpečnostní kamera doma. Odpověď |